"Імперія-Пальміра" у фіналі кубку області з пляжного футболу!
Написав Максим Гаптар   
Понеділок, 17 червня 2013, 20:28

palmirawindneprDSC09533

"Дніпро-2003" - "Імперія-Пальміра" 3 : 5

Голи: Франчук, Литовкін, Степанов - Матвієнко (2), Гопка, Гарнага, Шалапута.

 

 

Сьогодні у першому півфіналі Кубку Черкаської області з пляжного футболу "Імперія-Пальміра" зробила ще одну сенсацію, впевнено перегравши "Дніпро-2003".

palmirawindneprDSC09518

З самого початку матчу футболісти "Імперії-Пальміри" почали доводити, що вони не випадково пройшли до півфіналу і їм цілком до снаги поборотися за кубок області. Старт матчу обидві команди розпочали жваво, без жодних розвідок. Вже через кілька хвилин після початку гри "Пальміра" повела в рахунку. Антон Матвієнко на підступах до воріт суперника завдав удару й відкрив рахунок у зустрічі. Щоправда на це швидко відповіли гравці "Дніпра-2003".

palmirawindneprDSC09514

Один із лідерів цієї команди Ігор Франчук вже в наступній атаці зрівняв рахунок у матчі - 1 : 1. Після цього футболісти обох команд дещо заспокоїлися, однак все-таки краще кінцівку першого періоду провели гравці "Пальміри", котрі зусиллями Антона Матвієнка вдруге вийшли вперед у матчі.

palmirawindneprDSC09525

Як виявилося пізніше, зрівняти рахунок "Дніпру-2003" вже не вдасться. Було помітно, що "дніпряни" не надто серйозно налаштувалися на свого суперника, вони довго шукали свою гру. А поки це відбувалося, "Імперія-Пальміра" поступово втікла в рахунку. Втім початок другого періоду був цілком за "Дніпром". Головна зброя команди Петро Степанов створив чималу кількість чудових моментів, але забити йому ніяк не вдавалося. Спочатку Степанов майже впритул до воріт пробивав головою, кілька миттєвостей потому Петро вже загрожував воротам суперника ударом з далеку. Але м’яч у ворота не йшов. Натомість один з не багатьох моментів використали футболісти "Пальміри".

palmirawindneprDSC09545

У середині зустрічі Сергій Гопка з гострого кута небезпечно пробивав, але воротар "Дніпра" парирував випад суперника на кутовий. Проте цей розіграш з кутового став фатальним для "Дніпра". Не забивши у попередньому моменті, Гопка вдало замкнув м’яч після подачу з кутового й подвоїв перевагу "Пальміри". За кілька секунд до завершення другого тайму "дніпряни" на це відповіли голом від Олександра Литовкіна - 2 : 3.

palmirawindneprDSC09547

Здавалося, далі "Дніпро" зуміє додати обертів й зрівняти рахунок, але знову краще в гру увійшли футболісти "Імперії-Пальміри". Команда із Золотоніського району знову чудово розпочала період, створивши серію непоганих моментів, один з яких завершився взяттям воріт. Чудовий удар з далеку вийшов в Олександра Шалапути, котрий подвоїв перевагу "Пальміри". Через декілька хвилин футболісти Золотоніщини забили останній цвях у ворота суперника - відзначився Сергій Гарнага - 5 : 2.

palmirawindneprDSC09554

Відставання у три м’ячі не зпиняло футболістів "Дніпра", які з останніх сил намагалися відігратися. Петро Степанов та Павло Кіт на двох створили чимало непоганих моментів та завдавали низку ударів, але зрівняти рахунок їм не вдалося. Все, на що спромоглися "дніпряни" - це третій гол, який з пенальті забив Петро Степанов. У підсумку 5 : 3, "Імперія-Пальміра" впевнено крокує до фіналу.