"Цетус" та "Імперія-Пальміра" проходять у півфінал кубку області
Написав Максим Гаптар   
Четвер, 13 червня 2013, 20:32

cetuswinmatsvDSC09370

Сьогодні на "Живчик-Арені" відбулися заключні чвертьфінальні матчі Кубку Черкаської області з пляжного футболу. "Імперія-Пальміра" сенсаційно здолала "Чарівницю", а "Цетус" на класі переграв "Матусів".

 

 

"Чарівниця" - "Імперія-Пальміра" 4 : 6

Голи: Ковтуненко (3), Калініченко - Сидоренко (2), Вівденко, Гарнага, Діхтяренко, Гопка.

 

"Цетус" - "Матусів" 6 : 3

Голи: Кретов (2), Горкун, Скорняков Є., Яровий, Присяжнюк П. - Маняк (2), Хрієнко

cetuswinmatusivDSC09339

Після сенсаційного «вильоту» одного з претендентів на кубок, «Чарівниці», на пісок «Живчик-Арени» вийшла остання чвертьфінальна пара – «Цетус» – «Матусів». Цей матч обіцяв бути цікавим, адже обидві команди подекуди демонструють гру високого рівня.

Відразу зі стартовим свистком суперники розгорнули свої наступальні дії. Вже через кілька хвилин після початку матчу Максим Маняк вивів «Матусів» уперед. Гарматний постріл лідера матусян зі штрафного не зміг відбити голкіпер «Цетусу» Олександр Манжела. 1 : 0 для «Матусова», такий початок вселяв надії на цікаве протистояння.

cetuswinmatusivDSC09344

Пропустивши швидкий м’яч, гравці «Цетусу» не знітилися, намагаючись якомога швидше відігратися. З цим завданням впорався Валентин Горкун, котрий, отримавши передачу, з гострого кута відправив м’яч у сітку воріт. Однак далі слово було за матусянами. Команда зі Шполянського району вдруге повела в рахунку. Лідер «Матусова» Максим Маняк практично з центра поля ударом зльоту відвантажив шкіряну кулю прямісінько у дев’ятку воріт суперника – 2 : 1. Щоправда й цього разу «Матусів» не зумів втримати свою перевагу. За кілька миттєвостей до свистка на перерву Максим Кретов отримав передачу на лівому фланзі та точним ударом зрівняв рахунок.

cetuswinmatusivDSC09377

У другому періоді більш досвідчені футболісти «Цетусу» почали перегравати суперника. Відразу на старті тайму Сергій Яровий отримав передачу перед карним майданчиком, й не довго думаючи, відправив м’яч у сітку воріт. За цим, послідував гол від Максима Кретова, котрий реалізував вихід віч-на-віч з воротарем «Матусова». Щодо команди Шполянського району, то у другому періоду матусяни продовжили навантажувати Максима Маняка, проте останній не міг самотужки переграти оборону суперника. Як наслідок, у другому тайму «Цетус» забив ще два м’ячі, що дозволило черкаській команді святкувати перемогу. Матусяни ж, зуміли забити ще один м’яч до кінця зустрічі. У підсумку 6 : 3, «Цетус» на класі виходить до півфіналу.

cetuswinmatusivDSC09339

 

 

Таким чином, у півфіналі між собою зіграють:

"Темна Конячка" - "Цетус"

"Дніпро-2003" - "Імперія-Пальміра"