"Темна Конячка" та "Дніпро-2003" - півфіналісти Кубку області з пляжного футболу
Написав Максим Гаптар   
Вівторок, 11 червня 2013, 20:20

darkhorseepicentreDSC09297

У Черкасах розпочалися чвертьфінальні матчі Кубку Черкаської області з пляжного футболу. Першими півфіналістами стали "Дніпро-2003" та "Темна Конячка", котрі у чвертьфінальних матчах обіграли "Живчик" (4 : 3) та "Епіцентр" (6 : 5).

 

 

З початком літа на "Живчик-Арені" стає дедалі гарячіше. На головній пляжній арені міста продовжуються баталії за 5-ий Кубок Черкаської області з пляжного футболу. Так, цього тижня розпочалися матчі 1/4 кубку. У перших двох чвертьфіналах між командами розгорілася неабияка боротьба.

 

"Живчик" - "Дніпро-2003" 3 : 4

Голи: Сухенко, Губа, Бойко - Франчук (2), Кіт, Степанов

 

"Темна Конячка" - "Епіцентр" 6 : 5

Голи: Євтушевський (3), Мірошніченко (2), Криштоп - Харченко (2), Тараненко, Матвійчук, Приходько.

Явним фаворитом другого чвертьфіналу був чинний володар кубку – «Темна Конячка». Досвідчений черкаський колектив демонструє якісний рівень пляжного футболу, що доводять численні титули команди. Власне «Конячка» зустрічалася з дебютантом турніру, «Епіцентром», тому шанси останніх на перемогу викликали скептичні думки.

darkhorseepicentreDSC09244

Втім стартові хвилини матчу на кілька хвилин розвіяли їх. За порушення правил у карному майданчику арбітр призначив пенальті у ворота «Конячки», який вправно виконав Олексій Тараненко. Ось так «Епіцентр» повів у рахунку. Проте через кілька миттєвостей потому футболісти «Темної Конячки» не лише зрівняли рахунок, а й вийшли вперед.

Спочатку Олександр Євтушевський вдало зреагував на добиванні після штрафного удару й зрівняв рахунок. Після цього одна з по-справжньому «пляжних» комбінацій «Конячки» завершилася голом від Олександра Мірошніченка. А під завісу першого періоду Євтушевський своїм ударом замкнув передачу від власного голкіпера. 3 : 1, кінець першої частини гри не віщував біди для володарів кубка.

darkhorseepicentreDSC09253

Однак початок другого періоду також був за «Епіцентром». Олександр Матвійчук отримав передачу на лівому фланзі й з гострого кута пробив повз воротаря суперника – 2 : 3! І знову, на результативний удар «Епіцентру» відреагував Олександр Євтушевський. Кращий футболіст «Конячки» цього матчу більярдним пострілом повернув команді лідерство у два м’ячі.

darkhorseepicentreDSC09306

Здавалося, на цьому досвідчені гравці «Темної Конячки» не відпустять свої перемоги, але ні. Спочатку Дмитро Приходько ударом в один дотик скоротив відставанню команди будівельного гіпермаркету. А на завершення тайму гол красень виконав Артем Харченко. Гравець «Епіцентру» потужнім ударом з далеку «загнав» шкіряну кулю прямісінько в дев’ятку воріт «Темної Конячки». 4 : 4 – останній період обіцяв бути цікавим.

darkhorseepicentreDSC09293

Нічийний рахунок змусив футболістів обох команд діяти максимально зконцентровано. Кілька хвилин від початку заключного періоду ні «Темна Конячка», ні «Епіцентр» не зуміли створити по-справжньому гольових моментів, аж поки, футболіст «Епіцентру» не зіграл рукою у власному карному майданчику. Невідворотне пенальті у ворота команди, яка провинилася призначив арбітр. Удар з «крапки» гросмейстерськи виконав Юрій Криштоп.

darkhorseepicentreDSC09303

darkhorsevsepicentreDSC09299

Цього дня футболісти "Епіцентру" змусили суперника понервувати

 

Повівши в рахунку вдруге у матчі, футболісти «Темної Конячки» вже не відпустили свого. Наприкінці зустрічі Олександр Міршніченко своїм ударом оформив дубль у матчі, й забезпечив перемогу своїй команді. Щоправда шанси в «Епіцентру» ще були. За кілька хвилин до фінального свистка Артем Харченко скоротив відставання своєї команди до мінімуму. Однак на більше «Епіцентр» вже не був спроможним. У підсумку 6 : 5, «Темна Конячка» на класі проходить у півфінал.

darkhorsevsepicentreDSC09302

 

 

У півфіналі "Темна Конячка" зустрінеться з переможцем пари "Матусів" - "Цетус"

 

У четверна "Живчик-Арені" відбудеться ще два чвертьфінальні матчі кубку.

 

19.00 "Чарівниця" - "Імперія-Пальміра"

20.00 "Цетус" - "Матусів"