Стартував Кубок Черкаської області з пляжного футболу
Написав Максим Гаптар   
Вівторок, 04 червня 2013, 19:59

beachcup2013DSC08803

Переконливою перемогою "Матусова" над "Живчиком-2" стартував на "Живчик-Арені" 5-ий Кубок Черкаської області з пляжного футболу.

 

 

"Матусів" - "Живчик-2" 5 : 1

Голи: Присяжнюк, Пітєль, Касяненко, Іванченко С., автогол - Лобачев.

 

beachcup2013DSC08830

Старт сезону пляжного футболу відбувся більше тижня тому турніром "Кубок Живчика". Цього тижня на Черкащині розпочався Кубок Черкаської області з пляжного футболу. Під егідою Асоціації пляжних видів спорту цього сезону пройде низка турнірів з пляжного виду спорту, кубок області - один з перших. Перший матч турніру - "Матусів" - "Живчик-2" носив розігрівальний характер. Новостворена друга команда "Живчика" повністю сформована з футбольного "Інтернаціонала" хоча й з серйозним запалом вийшла на свою першу гру, втім нав’язати гідну боротьбу досвідченому "Матусову" не змогла.

beachcup2013DSC08813

Втім першими відкрили рахунок футболісти "Живчика". У середині тайму Вітас Лобачев ударом з дальної відстані відкрив лік у п’ятому Кубку області з пляжного футболу. Певний час "живчики" тримали свою перевагу, однак вже під завісу першого тайму досвідчений міні-футбольний колектив "Матусів" зрівняв рахунок. Красень-гол на свій рахунок записав Володимир Присяжнюк. До кінця першого тайму команда зі Шполянського району створила ще кілька непоганих моментів, але вийти вперед матусяни лише в другому таймі.

beachcup2013DSC08804

На старті другого періоду футболісти "Матусова" продовжили свій тиск на суперника. По кілька ударів зльоту виконали Сергій Удод та Максим Маняк. Однак гол, котрий вивів "матусян" вперед створили самі футболісти "Живчика", котрі не розібралися в простій ситуації та "закотили" м’яч у власні ворота. Другий тайм завершився за не великої переваги "Матусова" - 2 : 1.

beachcup2013DSC08820

Проте в заключному періоді "матусяни" довели цей поєдинок до логічного кінця. Назар Касяненко, Григорій Пітель та Сергій Іванченко своїми пострілами з різних відстаней зробили рахунок 5 : 1. А не втомний Максим Маняк та Сергій Удод як не намагалися, проте забити бодай по м’ячу не зуміли. У підсумку 5 : 1, "Матусів" переконливо розпочинає сезон пляжного футболу.

beachcup2013DSC08849