"Темна Конячка" володар Суперкубку області!
Написав Максим Гаптар   
Понеділок, 10 вересня 2012, 19:33

superkubokplaykaDSC08711

У напруженому матчі у серії післяматчевих пенальті "Темна Конячка" вириває перемогу у "Цетусу" і стає володарем Суперкубку Черкаської області з пляжного футболу.

"Темна Конячка" - "Цетус" 5 : 5 (1 : 0 пен.)

superkubokplajkaDSC08669 

Старт матчу пройшов повністю за "Темною Конячкою".  Вже з початку матчу "Конячка" зусиллями Олександра Мірошніченка відкрила рахунок. Далі у ворота "Цетусу" полетіли м’ячі від Богдана Розсохи, Сергія Джури та Олександра Євтушевського. Перший період був цілком за "Темною Конячкою". Гравці найтитулованішої черкаської команди з пляжного футболу контролювали хід поєдинку і мали ще кілька нагод забити. "Цетус" у першій половині як і в матчі проти "Чарівниці" не зумів продемонструвати свій рівень футболу.

superkubokplaykaDSC08676

У другому періоді футболісти "Цетусу" дещо вирівняли хід поєдинку. У цьому цілковати заслуга В’ячеслава Гамалія. Черкаський футболіст знову став героєм поєдинку, принаймні для своєї команди. Гамалій вже у другому таймі забив два м’ячі у ворота "Темної Конячки". Учасник чемпіонату України відповів на це другим голом Олександра Мірошніченка.

superkubokplyajkaDSC08703

Третій період пройшов цілком під диктовку "Цетусу". Гравці команди фірми альтернативного енергозабезпечення повністю переломили хід поєдинку і тиснули на ворота суперника. В’ячеслав Гамалій і компанія гарно чіплялися за м’яч і постійно були зорієнтовані на ворота суперника. Тиск "Цетусу" приніс свої плоди і команда за кілька хвилин до кінця матчу зрівняла рахунок.

У додатковій трихвилинці обидві команди не зуміли вирвати перемогу. У підсумку гра перейшла до післяматчевих пенальті.

У лотереї післяматчевих ударів вправнішими виявилися гравці "Темної Конячки". Переможний гол "Темної Конячки" забив Олег Литвинов, який потужним ударом у лівий кут не залишив шансів воротарю суперника. У "Цетусу" ще був шанс продовжити серію, але Сергій Сидоренко пробив не влучно.

Серія пенальті:

 

Таким чином, "Темна Конячка" стає володарем Суперкубку Черкаської області з пляжного футболу.

superkubokplaykaDSC08727

superkubokplaykaDSC08728

"Темна Конячка" - "Цетус" 5 : 5 (1 : 0 пен.)

Голи: "Темна Конячка": Мірошніченко (2), Розсоха, Джура, Євтушевський - "Цетус": Скорняков Є., Гамалій (4).

Олег Литвинов, гравець "Темної Конячки":