У Черкасах пройде суперкубок з пляжного футболу
Написав Максим Гаптар   
Субота, 08 вересня 2012, 22:32

superkubokoblasti42160_1

У понеділок о 18.30 на "Живчик-Арені" відіграють останній у цьому сезоні матч із пляжного футболу. 

У рамках Суперкубку Черкаської області з пляжного футболу чемпіон області "Цетус" зіграє проти володаря кубку "Темної Конячки". Ці команди можна сміливо називати грандами черкаського пляжного футболу. Протягом літнього сезону "Темна Конячка" не раз демонструвала свій високий клас і сильну гру. "Конячці" лише дещиці не вистачило, аби потрапити до фіналу чемпіонату області. Тому команда зосередилася на бронзовому фіналі, в якому вона переконливо здобула бронзу чемпіонату. Цього "Темній Конячці" виявилося замало, тому команда вирішила взяти участь у чемпіонаті України. На цьому чемпіонаті черкасцям не вистачило досвіду та майстерності на рівних грати з маститими пляжниками з Києва та Дніпропетровська. Тому "Конячка" намагатиметься у суперкубку перемогою завершити успішний для себе сезон.

 "Цетус" нестабільно виступав упродовж чемпіонату і лише в останній момент пробився до плей-оф. В іграх на виліт команда впевнено проходила суперника за суперником. У фіналі пам’ятаємо напружений матч із "Чарівницею", в якому "Цетус" поступався протягом гри у чотири м’ячі. Але команда зібралася і в останні хвилини потужно "вистрілила" і здобула чемпіонство. 

Очна зустріч між цими командами подарує глядачам "Живчик-Арени" незабутнє видовище. Приходьте у понеділок 10-го вересня на "Живчик-Арену". О 18.30 "Темна Конячка" та "Цетус" закриють сезон пляжного футболу!