"Темна Коняка" з поразок стартує у чемпіонаті України
Написав Максим Гаптар   
Четвер, 06 вересня 2012, 19:47

konyachkachampukraine20120905-img_8926

Черкаська "Темна Конячка" не зовсім вдало розпочала свої виступи на чемпіонаті України з пляжного футболу. Черкасці поступилися дніпропетровському "Вибору" та київському "Майндшеру". Хоча для нашої команди на цьому турнірі діє олімпійський принцип - головне участь.

У першому матчі "Конячка" зустрілася зі знайомим для черкасців суперником - дніпропетровським "Вибором". Іменитий дніпропетровський колектив не мав проблем із нашою командою і переміг з рахунком 5 : 2. Слід відзначити, що у складі "Вибору" грав Віктор Пюро, котрий відомий на Черкащині своїми виступами за міні-футбольний "Рятівник-2" та футбольний "Спартак-БЗК".

До вашої уваги огляд матчу від офіційного сайту Асоціації пляжного футболу.konyachkachampukraine20120905-img_8988

У звітному поєдинку першими відзначилися черкасці: Мірошниченко, який опинився на правому фланзі атаки, технічно переправив м'яч у ворота Неруша. Так і закінчили перший тайм.
Дніпропетровцям, у складі яких грає чимало іменитих майстрів одеської школи пляжного футболу, як виявилося, для розкачки знадобилася рівно половина матчу, адже свій перший м'яч зусиллями Войнікова, червоно-чорні, провели лише на 18 хвилині. Через 2 хвилини, за неувагу до своєї персони, покарав суперника голкіпер «Вибору» Андрій Неруш. Покинувши межі штрафного майданчика, ніким не зустрінутий, кіпер «бахнув» зі своєї половини прямо в кут воріт опонента - Іщенко був безсилий проти такого точного і сильного удару від колеги. А остаточно списав другий тайм у провальний для черкассчан Зубенко, на останній хвилині тайму забивши третій м'яч у їхні ворота.
У заключній 12-хвилинці команди догравали, як кажуть, по рахунку. Войников оформив дубль, Джура відповів голом престижу, а після гола Шайнова на останніх секундах, «гості» навіть не встигли розіграти м'яч з центру, як пролунав фінальний свисток, що сповістив дніпропетровців про очікувану перемогу в дебютному поєдинку.

Вибір (Дніпропетровськ) - Темна конячка (Черкаси) 5:2 (0:1, 3:0, 2:1).
Арбітри: Скоропад, Гуляєв, Завада, Тендера.
Вибір: Неруш, Андрусенко, Дейнега, Рарот, Маржановскій, Шайн, Войников, Пюро, Тарасенко, Зубенко, Андрєєв, Черевко.
Темна конячка: Іщенко, Криштоп, Евтушевский, Джура, Немчинов, Поволоцький, Литвинов, Мірошниченко, Россоха, Євтушенко.
Голи: Мірошниченко, 11 (0:1), Войников, 18 (1:1), Неруш, 20 (1:2), Зубенко, 24 (1:3), Войников, 34 (1:4), Джура, 36 (2:4), Шайн, 36 (2:5).

У другому матчі групового раунду черкаська команда зустрілася з титулованою київською командою "Майндшер". Кияни виявилися також не по зубах "Конячці". Наш колектив поступився з рахунком 1 : 10.

Завтра "Темна Конячка" поміряється силами з київською командою "Гріффін". 

Варто зазначити, що у кількох командах чемпіонату грає низка футболістів, котрі вже знайомі черкаському глядачу за виступами у чемпіонаті Черкаської області з міні-футболу, де грали такі виконавці як: брати Борсуки, Олексій Іллічов, Юрій Галюк та інші. Останній також грає у чемпіонаті Черкащини з футболу за МФК "Христинівку".