"Цетус" - чемпіон Черкаської області з пляжного футболу!
Написав Максим Гаптар   
Понеділок, 03 вересня 2012, 19:47

cerus-charivnycyafinalDSC08061

У напруженому та захоплюючому матчі "Цетус" "вириває" перемогу у "Чарівниці".  Величезний внесок у цю перемогу зробив В’ячеслав Гамалій, котрий забив 80 % м’ячів команди.  У бронзовому фіналі "Темна Конячка" на класі долає "Живчик" і посідає третє місце

Матч за третє місце

"Темна Конячка" - "Живчик" 3 : 2

finaloblastplyajka00DSC07680 

Поєдинок за бронзу спочатку не віщував ніякої інтриги. "Темна Конячка", котра днями стартує у чемпіонаті України грамотно перегравала своїх суперників і вже після першого тайму лідриувала в рахунку на два м’ячі.

finaloblastplyajka00DSC07687

Далі гра продовжила проходити під диктовку гравців "Темної Конячки". Футболісти "Живчика" не могли на рівних протидіяти з досвідченими пляжниками. Гравці "Конячки" раціонально рухалися по полю і були постійно націленими на ворота. Протягом всього матчу номінальні господарі завдали багато ударів, проте більшість з них була не точною. Під завісу другого тайму Богдан Розсоха обіграв воротаря "Живчика" і навісив на Олександра Євтушевського, який точним ударом зробив рахунок 3 : 0.

finaloblastplyajka00DSC07705

Втім "живчики" так просто не здавалися. Футболісти "Живчика" багато рухалися по полю і змогли вже у другому таймі відквитати один м’яч. У третьому періоді гра вирівнялася. Під настиком молодих "живчиків" гравці "Темної Конячки" дещо збавили оберти і не мчали з усіх сил вперед. Раціональне використання сил дозволяло футболістам "Конячки" тримати переможний рахунок без особливих зусиль. Втім під кінець матчу "Живчик" зусиллями Віталія Бойка відквитав і други м’яч, впритул наблизившись до суперника. Однак на більшого у "Живчика" не вистачило ні сил, ні часу.

finaloblastplyajka00DSC07721

"Темна Конячка" бере бронзу чемпіонату.

"Темна Конячка" - "Живчик" 3 : 2

finaloblastplyajka00DSC07752 

Голи: "Темна Конячка": Євтушевський (2), Мірошніченко - "Живчик": Новіков, Бойко.

Кращі гравці матчу: "Конячка": Олександр Євтушевський - "Живчик": Віталій Бойко.  

Фінал

"Цетус" - "Чарівниця" 6 : 5

finaloblastplyajka00DSC07885 

Дійсно найкращий та найбільш видовищний матч чемпіонату - це фінал. Цього разу цей фінал був по-справжньому найкращим та найцікавішим і не тому, що вирішувалася доля чемпіонства. А тому, що попри відрив у рахунку однієї з команд, інтрига у матчі трималася до останніх секунд. І доля чемпіонства вирішилася за менш ніж хвилину до кінця.

Фінальний матч розпочався швидким голом від В’ячеслава Гамалія, котрий філігранним ударом у черговий раз засмутив воротаря суперника. 

finaloblastplyajka00DSC07890

В’ячеслав Гамалій - 1 : 0

Забігаючи вперед скажемо, що Гамалій сьогодні не один раз своїми ударами засмучував як воротаря, так і захисників  "Чарівниці". Пропустивши гол, гравці "Чарівниці" зібралися з силами і швидко ринули відігруватися. Через хвилину Сергій Мачульський своїм пострілом зрівняв рахунок. А за кілька миттєвостей потому після прикрого епізоду гравці "Цетусу" не зрозуміли один одного і реалізували автогол. Такий подарунок забезпечив "Чарівниці" лідерство в рахунку. Втім "кондидетри" вирішили не покладатися на суперника, а тому, власними силами ще в першому таймі двічі розписалися у воротах "Цетусу".

finaloblastplyajka00DSC07930

Відчутну перевагу "Чарівниці" у три м’ячі дещо скоротив ударом зі штрафного В’ячеслав Гамалій. І на першу перерву команди пішли за рахунку 2 : 4.

finaloblastplyajka00DSC08002

У другому таймі Ігор Індутний після чергової довгої передачі переграв воротаря "Цетусу" і забив п’ятий гол своєї команди. Але цей успіх був останнім для "Чарівниці". Знову до перерви черговий влучний постріл до свого активу записав В’ячеслав Гамалій.

finaloblastplyajka00DSC08017

На фінальному поєдинку на "Живчик-Арені" вільних місць не було  

У третьому таймі ситуація на майданчику максимально "накалилася". Обидва суперники мали низку нагод забити. І краще з цим впоралися футболісти "Цетусу". Ближче до завершення "Цетус" став активніше тиснути на ворота Олексія Островського і цей тиск виправдався. Спочатку Богдан Щерба за п’ять хвилин до кінця забив четвертий гол. А вже під кінець мачту свій феєричний перфоманс довершив В’ячеслав Гамалій. Досвідчений футболіст раз-по-раз розбирався з захисниками "Чарівниці" і за кілька хвилин став автором двох, досить схожих результативних ударів.

finaloblastplyajka00DSC08013

Після того як гравці "Цетусу" зрівняли рахунок, "чарівники" повністю розгубилися і вже не  мали шансів на перемогу. І це відчули футболісти "Цетусу", зокрема В’ячеслав Гамалій, котрий відзначився вирішальним, переможним голом. 6 : 5, "Цетус" після серії фінальних поєдинків у різноманітних турнірах здобуває жадане чемпіонство.

finaloblastplyajka00DSC08023

"Цетус" - чемпіон 4-го чемпіонату Черкаської області з пляжного футболу. 

finaloblastplyajka00DSC08072

"Цетус" - "Чарівниця" 6 : 5

Голи: "Цетус": Гамалій (5), Щерба Б. - "Чарівниця": Мачульський, Сидоренко (автогол), Трандафілов, Індутний (2).

Кращі гравці матчу: "Цетус": В’ячеслав Гамалій - "Чарівниця": Ігор Індутний. 

Сергій Сидоренко, гравець "Цетусу":