"Цетус" на класі долає "Живчик"
Написав Максим Гаптар   
Понеділок, 27 серпня 2012, 20:00

cetus-jyvchik484DSC06165

"Цетус" без особливих труднощів здобув перемогу над "Живчиком" і вийшов до фіналу плей-оф чемпіонату області з пляжного футболу. У фіналі їм протистоятиме "Чарівниця".

"Цетус" - "Живчик" 5 : 3 

cetus-jyvchyk40DSC06183_1 

Похмура та волога погода не завадила футболістам продемонструвати хорошу гру і подарувати глядачам "Живчик-Арени" видовищний пляжний футбол. Ще перед грою "Цетус" вважався фаворитом зустрічі. І вже на старті матчу команда фірми альтернативного енергозабезпечення почала доводити свій клас. Богдан Щерба чи не першим своїм ударом відкрив рахунок у матчі. Через кілька хвилин В’ячеслав Гамалій, обробивши м’яч, потужним пострілом відправив його повз воротаря - 2 : 0. Швидко заробивши перевагу в рахунку, футболісти "Цетусу" віддали ініціативу супернику і діяли обережніше.

DSC06172

Під завісу першого тайму Богдан Щерба оформив дубль. Протягом першої третини матчу гравці "Живчика" нічого не продемонстрували. Команда не могла зачепитися за м’яч, поодинокі удари гравців "Живчика" були вкрай не точними. Цей факт неабияк гнівив "живчиків", які стали грати агресивніше та грубіше. У другому таймі на полі почали "спалахувати" конфлікти та жорсткі порушення. Тактика фізичного надлому суперника не допомогла "Живчику", адже "Цетус", зусиллями того-таки Щерби забив четвертий м’яч. Цей гол повністю заспокоїв гравців "Цетусу". Далі на полі метушилися футболісти "Живчика" і під кінець матчу їхня активність стала перевтілюватися у забиті м’ячі.

cetus-jyvchyk40DSC06183_2

Поступово, один за одним гравці "Живчика" скорочували відрив і вже за кілька хвилин до кінця матчу перевага "Цетусу" складала всього один м’яч. Інтрига швидко повернулася до цього матчу. Таку прить "живчиків" можна легко пояснити. Річ у тім, що гравці "Цетусу" підсіли фізично, давалася взнаки коротка лава запасних. Втім, пропустивши третій м’яч, футболісти "Цетусу" швидко відповіли на це результативним ударом Сергія Сидоренка. Сергій у класичному для себе стилі гарматним пострілом ледь не порвав сітку воріт суперника.

cetus-jyvchyk40DSC06218_2 

Футболісти "Живчика" спробували відігратися, але часу на це не вистачило. У підсумку "Цетус" здобуває перемогу і виходить до фіналу. У фінальному поєдинку  "Цетус" зустрінеться з "Чарівницею". Що ж, фінал має бути грандіозним.

cetus-jyvchyk40DSC06218_1

"Цетус" - "Живчик" 5 : 3

Голи: "Цетус": Щерба Б. (3), Гамалій, Сидоренко - "Живчик": Губа, Долинський.

В’ячеслав Гамалій, гравець "Цетусу":

Днями очікуйте фотозвіт півфінальних матчів чемпіонату