"Чарівниця" "чарівно" перемагає "Темну Конячку"
Написав Максим Гаптар   
Четвер, 23 серпня 2012, 20:06

Cyi5HE6aT4cDSC05491

"Чарівники" - перші фіналісти чемпіонату області з пляжного футболу!

   "Темна Конячка" - "Чарівниця" 5 : 7

Cyi5HE6aT4cDSC05395 

   Результативний та цікавий матч провели ці дві команди. Відразу зі стартовим свистком "Темна Конячка" зусиллями Олександра Мірошніченка підтвердила свій статус фаворита. Мірошніченко першим дотиком до м’яча відкрив рахунок. Пропущений гол спантеличив гравців "Чарівниці", які протягом усього першого тайму намагалися "намацати" свою гру та, зрештою, відігратися.

Cyi5HE6aT4cDSC05434

   Незважаючи на швидкий гол, комбінаційною та традиційно видовищної гри у "Темної Конячки" не вийшло. Футболісти "Чарівниці" частіше атакували та завдавали ударів по воротах Віктора Єрошева. У номінальних господарів також виникали моменти, але "Чарівницю" рятував Олексій Островський, який сьогодні зайняв місце у воротах. Наприкінці першого тайму "Чарівниці" таки вдалося зрівняти рахунок. Як завжди, сильним та точним ударом Віктор Александров забив черговий свій м’яч. Перший тайм - 1 : 1.

Cyi5HE6aT4cDSC05422

   У другій третині гри на майданчику "виблискувала" лише "Чарівниця". Швидко по перерві свої голи забили Сергій Мачульський та Євген Трандафілов. Після цих моментів, голи у ворота "Конячки" влітали з інтервалом у кілька хвилин. Як наслідок, другий тайм завершився за рахунку 5 : 1 на користь "Чарівниці". Чи не кожний м’яч "Чарівниці" був результатом прицільних гарматних ударів футболістів команди у червоному. Пропустивши таку низку м’ячів, футболісти "Темної Конячки" розгубилися і не були схожими самі на себе. М’яч у гравців "Конячки" не тримався, а удари виходили не точні.

charivnycya-konyachka1-2DSC05399

   На заключну частину матчу футболісти "Темної Конячки" налаштувалися серйозно, але, знову на початку тайму "Чарівниця" забила, не високий Владислав Ковтуненко ударом головю забив шостий гол своєї команди. 1 : 6, саме з такого рахунку футболісти "Темної Конячки" почали грати. Відразу за кілька хвилин після пропущеного голу Олег Литвинов в акробатичному стрибку скоротив відставання до чотирьох м’ячів. Цей гол "завів" "Конячку", оскільки після нього гра значно вирівнялася і вже "Темна Конячка" мала ініціативу. Її вінцем стали два м’ячі Олександра Мірошніченка - 4 : 6.

Cyi5HE6aT4cDSC05495 

   Відрив у два м’ячі повернув ітригу у матчі. Проте "чарівники" зуміли вчасно зібратися і таки втримати цю перевагу. Більше того, футболісти "Чарівниці" ще одного разу збільшили свій відрив - Віктор Александров черговим потужним ударом засмутив свого одноклубника по "Зорі". Різниця у три м’ячі не протрималася й 30 секунд, оскільки вже у наступній атаці Сергій Джура завершив її влучним ударом. 5 : 7, саме таким рахунком гра і завершилася. Часу до кінця матчу залишалося мало, футболісти "Темної Конячки" хоча і намагалися зрівняти рахунок, але їхні суперники грамотно втримали перемогу. 7 : 5 і "Чарівниця" чекає на переможця матчу "Цетус" - "Живчик".

Cyi5HE6aT4cDSC05507

   Владислав Ковтуненко, гравець "Чарівниці":

 

   "Темна Конячка" - "Чарівниця" 5 : 7

   Голи: "Темна Конячка": Мірошніченко (3), Литвинов, Джура - "Чарівниця": Александров (2), Мачульський, Трандафілов, Індутний (2), Ковтуненко.

   Кращі гравці матчу: "Темна Конячка": Олександр Мірошніченко - "Чарівниця": Ігор Індутний.