"Живчик" "трощить" "Азот" і виходить до півфіналу
Написав Максим Гаптар   
Вівторок, 21 серпня 2012, 19:59

jyvchyk-azot905DSC05199

Сьогодні визначилися остаточні півфіналісти плей-оф чемпіонату Черкаської області з пляжного футболу. У найрезультативнішому матчі першості переконливу перемогу здобув "Живчик".

"Живчик" - "Азот" 13 : 7

plyajka14finaluDSC05184_1 

Футбол без захисту влаштували гравці "Живчика" та "Азоту" в останньому чвертьфінальному матчі. Здавалося, рівні за класом команди, проте гру продемонстрували різну. Чи то футболісти "Азоту" не налаштувалися на гру, чи то "Живчик" був надмотивованим. Однак, як кажуть, результат на табло.

plyajka14finaluDSC05184_2 

Перший тайм матчу запам’ятався справжнім погромом. Шість сухих м’ячів поспіль відвантажили у ворота свого суперника "живчики". Чи не кожен удар гравців цієї команди був спрямований у рамку воріт. З іншого боку "азотівці" просто відмовлялися грати у захисті, тому цим і користалися суперники. Також на цей розгром можна списати відсутність в "Азоту" номінального воротаря, оскільки протягом матчу місце у рамці займали то Приходько, то Дєдов то інші гравці.

plyajka14finaluDSC05212_1

У другій третині матчу футболісти "Азоту" дещо зібралися з силами і зусиллями Артема Білоуса наблизилися до суперника на відстань у три м’ячі. Однак далі слідував черговий провал у захисті "Азоту", тому ще задовго до початку заключної частини матчу, доля поєдинку була вирішена. Наприкінці матчу гравці "Азоту" знову стали відігруватися, але це зробити їм дозволили "живчики", котрі зробивши результат, вже відпочивали до кінця гри.

plyajka14finaluDSC05212_2

Матч завершився з рекордним у чемпіонаті рахунком 13 : 7 на користь "Живчика". У цій поразці мусять себе винити самі гравці "Азоту", які відмовилися захищатися, намагаючись лише атакувати, але і це у них виходило не зовсім вдало. Тому "Живчик" здобув закономірну перемогу.

"Живчик" - "Азот" 13 : 7

Голи: "Живчик": Чепчур (4), Синяк, Новіков (3), Бойко, Губа, Долинський, Гонець, Дєдов (автогол) - "Азот": Замятін, Білоус (4), Аджубей, Дєдов.

Кращі гравці матчу: "Живчик": Чепчур - "Азот": Білоус.

У втішному поєдинку за 9-те місце "Матусів" не залишив жодних шансів "Росі"

"Матусів" - "Рось" 8 : 1

plyajka14finaluDSC05294_1 

У сьогоднішньому матчі матусяни довели, що вони заслуговували грати у чвертьфіналі. Максим Маняк і компанія провели надпотужний матч, ге залишивши "Росі" жодних шансів. Гравці "Матусова" у кожному таймі методично відвантажували по кілька м’ячів, тим самим, доводивши свою перевагу.

plyajka14finaluDSC05294_1

Чудовий матч провів лідер "Матусова" Максим Маняк, який хоча у цій грі вкотре продемонстрував свої бомбардирські здібності. Запал свого лідера підтримали інші перевірені бійці матусівської команди. Тому розгромна перемага над "Россю" є закономірною. 8 : 1, "Матусів" у хорошому настрої завершує свої виступи у чемпіонаті. 9-те місце за самобутньою командою зі Шполянського району.

plyajka14finaluDSC05294_2

Голи: "Матусів": Маняк М.(4), Іванченко І. (2), Касяненко (2) - "Рось": Сидоренко О.

Кращі гравці матчу: "Матусів": Максим Маняк - "Рось": Олександр Сидоренко.

В 1/2 фіналу плей-оф чемпіонату області між собою зіграють "Темна Конячка" - "Чарівниця" та "Цетус" - "Живчик".

Розклад півфінальних матчів

23 серпня (четвер)

19.00 "Темна Конячка" - "Чарівниця"

27 серпня (понеділок)

18.30 "Цетус" - "Живчик"