"Чарівниця" приєднується до "Цетусу" та "Конячки" у півфіналі кубку
Написав Максим Гаптар   
Неділя, 19 серпня 2012, 19:32

charivnyucya-toenadoDSC04589

Сьогодні у третьому чвертьфінальному матчі Кубку Черкаської області з пляжного футболу, "Чарівниця" мінімально здолала "Торнадо".

 

 

На диво рівний та спокійний матч провели "Чарівниця" та "Торнадо". Гра за участю цих команд була схожою на звичайний тренувальний матч. Обидві команди обережно грали, намагаючись вразити ворота ударами зі своєї половини поля. У першому періоді зустрічі гравці "Чарівниці" намагалися окреслити свою перевагу. "Чарівники" проводили атаки, які складалися з мінімуму пасів, і завершувалися переважно не точними ударами. "Торнадо" відповідало акцентовними ударами Олександра Чуприни. Явної переваги однієї з команд не було помітно і тайм підходив до свого заверешння, але на перерву у статусі лідера пішла "Чарівниця". Олексій Островський вдало опинився біля воріт суперника і завдав акцентовного удару і відкрив рахунок.

14plyakjkacharivnyca-tornadoDSC04608_1

У другому таймі "торнадівцям" вдалося швидко зрівняти рахунок: Олександр Чуприна грамотно розпорядився зі сферою і своїм ударом зрівняв рахунок. Рівний рахунок не спонуквав команди атакувати, тому друга половина гри була більш рівною. Однак із таким перебігом подій не погоджувався Віктор Александров, який з дальніх дистанцій завдавав сильних ударів. В одному з таких пострілів Александров знову вивів "Чарівницю" уперед. Зароблений гандикап в один м’яч знову заспокоїв "чарівників", які після голу не квапилися атакувати. Якісний момент мав Сергій Мачульський, проте досвідчений футболіст влучив у поперечку воріт. За це "Торнадо" знову покарало суперника. Олександр Чуприна перед закінченням другої частини гри ще раз розписався на воротах Сергія Пальчика.

14plyakjkacharivnyca-tornadoDSC04617

У заключному таймі матчу суперники дещо пригальмували темп. У "Чарівниці" нічого не виходило з атаками, тому гравці команди стали сварити один одного. У футболістів "Торнадо" тим більше нічого не виходило, адже підопічні Ігоря Чуприни вже добряче втомилися. "Чарівники" відчули слабкість суперника і спробували знову вийти уперед. Найкраще із цим завданням впорався Віктор Александров, який черговим гарматним ударом забив гол. Третій м6яч "Чарівниці" перетворився на переможний, оскільки за той час, що лишився футболісти "Торнадо" не зуміли створити нічого путнього. У підсумку 3 : 2, "Чарівниця" з мінімальним рахунком проходить "Торнадо" і складає компанію "Темній Конячці" та "Цетусу" в 1/2 Кубку області.

14plyakjkacharivnyca-tornadoDSC04608_2

"Чарівниця" - "Торнадо" 3 : 2

Голи: "Чарівниця": Островський, Александров (2) - "Торнадо": Чуприна О. (2).

Кращі гравці: "Чарівниця": Віктор Александров - "Торнадо": Олександр Чуприна. 

Заключний чвертьфінал кубку області відбудеться 21-го серпня (вівторок) о 18.00. Між собою зіграють "Азот" та "Живчик".