"Цетус" перемагає "Матусів"
Написав Дмитро Майстренко   
Понеділок, 30 липня 2012, 20:43

_.jpg_effected

Дубль одного з найкращих бомбардирів чемпіонату, Максима Маняка, не допоміг «Матусеву» переграти «Цетус».

Матусів - Цетус 2:3

Голи: Маняк(2)  - Щерба(2), Шицький

Кращі гравці: Маняк ("Матусів") - Щерба ("Цетус")


__1.jpg_effected

У першому таймі «Цетус» мав більше моментів, але втілити їх в голи не вдалось. Найкращий з них, виник біля воріт Матусева  після удару здалеку: м’яч, влучивши в поперечку відскочив точнісінько на лінію воріт. Натомість, «Матусів» зміг реалізувати один із своїх небагатьох моментів у першому таймі. Після подачі кутовго, Максим Маняк переграв своїх опонентів на другому поверсі, чітко пробивши в дальній від голкіпера кут - 1:0.

 

__3.jpg_effected

Максим Маняк відкриває рахунок у матчі

Другий тайм «Цетус» розпочав більш жваво і все ж таки зміг відігратись: Богдан Щерба звільнився від опіки захисників і відправив «круглого» у  ворота  – 1:1. Відповідь Матусева не змусила довго чекати: Максим Маняк вкотре підтвердив свій статус бомбардира, оформивши дубль ударом з правого інсайду – 2:1.

 

__4.jpg_effected

«Цетус» знову побіг відігруватись. Після дальнього удару, помилкою захисників скористався Шицький, холоднокровно відправивши м’яч у ворота Матусева. Не минуло і хвилини, як Цетус зміг вийти вперед. Небезпечний штрафний удар, був чітко реалізований все тим же Щербою. Цього разу перекладина не врятувала, а навпаки, посприяла взяттю воріт, відбивши м’яч у спину голкіпера, після чого «круглий» все ж опинився у воротах – 2:3.

 

 

__7.jpg_effected

 

Третій тайм запам’ятався численними спробами Матусева відновити паритет, але перевести гру в овертайм все ж таки не вдалось. Натомість, «Цетус» мав кілька хороших можливостей, щоб збільшити свою перевагу, проте як і «Матусів», ними не скористався. Тож 2:3 -  нелегка перемога «Цетуса».

 

__5.jpg_effected

«Матусів» намагається відновити паритет

 

__6.jpg_effected

Сьогодні на «Живчик-Арені» відбудеться ще один матч:«Дніпро 2003» зустрінеться із Смілянським «Явором». Початок о 19:00.