Результати матчів (оновлено+фото)
Написав Дмитро Майстренко   
Вівторок, 24 липня 2012, 21:45

char-sh.jpg_effected

Команди відіграли чергові матчі чемпіонату. До вашої уваги результати цих ігор.


 

Шпола-ЛНЗ - Чарівниця 5:5 (додатковий час 0:2)

Голи: Калініч Андрій, Кудря Олександр, Гаркавий Артем (2), Семенов Єгор - Александров Віктор (3), Трандофілов Євгеній (2), Індутний Ігор (2)

Кращі гравці: Гаркавий ("Шпола-ЛНЗ") - Александров ("Чарівниця")

Цетус - Темна Конячка 4:9

Голи: Сидоренко Сергій, Гамалій В'ячеслав, Скоренко Костянтин, Щерба Богдан - Поліщук Роман (3), Євтушевський Олександр, Литвинов Олег, Криштоп Юрій (2), Мірошниченко Олександр, Німчинов Андрій

Кращі гравці: Сидоренко ("Цетус") - Єрошов ("Темна Коняч")

Тясмин - Матусів 3:10 

Голи: Шевченко Олександр, Місан Анатолій, Ульянов Максим - Маняк Максим (6),  Іванченко Сергій (3), Касяненко Назар

Кращі гравці: Улянов ("Тясмин") - Маняк ("Матусів")

Турнірна таблиця

І зона 

Матчі

Очки

ФК „Чарівниця” (Черкаси)

5

11

Дніпро 2003 (Черкаси)

3

9

Шпола-ЛНЗ (Шпола)

5

9

Живчик (Черкаси)

3

5

ФК „Явір” (Сміла)

3

3

Рось (Черкаси)

4

2

Златогор (Золотоноша)

3

0

ІІ зона 

Матчі

Очки

Темна Конячка (Черкаси) 

4 

12 

Азот (Черкаси)

4

10

Торнадо (Черкаси)

3

6

Матусів (Шполянський р-н)

3

6

Пальміра (Золотоніський р-н)

4

5

Цетус (Черкаси)

4

3

ФК „Тясмин” (Вергуни)

4

0

 

 

Сьогодні на "Живчик-Арені" відбудеться ще один матч між золотоніським "Златогором" та смілянським "Явором". А в суботу силами поміряються черкаський "Торнадо" та "Пальміра" із Золотонощини.

"Живчик -Арена"

25 липня, середа

   Златогор - Явір 18.45

28 липня, субота

   Торнадо - Пальміра 11.00

 

Шпола-ЛНЗ - Чарівниця

sh-4_1.jpg_effected

У першому матчі ігрового дня шполяни дуже потужно розпочали. Як наслідок першу третину гри закінчили з перевагою у три м'ячі. Ця перевагу вони здобули завдяки чудовій командній грі, яка увінчалася точними ударами Андрія Калініча, Артема Гаркавого та Олександра Кудрі.

sh-4_2.jpg_effected

У другому таймі гра дещо вирівнялася. І забивати почали гравці "Чарівниці". Спочатку Віктор Александров відквитав один м'яч. Але шполяни на це відповіли результативним пострілом Єгора Семенова. Потім Євгеній Трандофілов знову скоротив відставання в рахунку. Та дубль Артема Гаркавого не дозволив черкасцям виграти другий тайм. Отже, перед заключною частиною гри номінальні господарі мали три м'ячі переваги над "Чарівницею".

Та в останньому таймі все перевернулося з ніг на голову. На перших хвилинах Віктор Александров відквитав один м'яч. Ігор Індутний скоротив відставання у рахунку до мінімуму. А за кілька хвилин до закінчення основного часу матчу Євгеній Трандофілов забиває п'ятий м'яч для своєї команди, котрий зрівнює рахунок.

За три додаткові хвилини черкаська команда зуміла аж двічі розписатися у воротах суперника. Спочатку Віктор Александров оформив хет-трик, а потім Ігор Інтудний - дубль. Отже, у дуже важливому та принциповому матчі для обох команд сильнішими в овертаймі виявилися гравці "Чарівниці", які й очолюють турнірну таблицю.

sh-4_3.jpg_effected

sh-4_4.jpg_effected

sh-4_5.jpg_effected-001

sh-4_6.jpg_effected

sh-4_7.jpg_effected

sh-4_8.jpg_effected

sh-4_9.jpg_effected

 

Цетус - Темна Конячка

c-tk1.jpg_effected

У другому матчі зустрічалися фіналісти останнього розіграшу Кубка. Нагадаємо, що у фінальній грі впевнену перемогу з розгромним рахунком здобули гравці "Темної Конячки". Отже, у цьому матчі "Цетус" міг взяти реванш за той кубковий фінал.

Але боротьба між цими командами була лише перші 12 хвилин матчу, тобто у першому таймі, що і завершився нічийним результатом 2:2. Надалі номінальні гості зазвичай пропускали. Другий тайм "Цетус" програв з рахунком 0:2.

А в заключній частині гри "Цетус" взагалі посипався і закінчив матч знову з розгромним рахунком 4:9. Отже, не змогли "Цетус" реваншуватися в матчі з "Темною Конячкою". І ще жодна команда не змогла знайти ключик до перемоги над "Конячкою", що продовжує впевнено і без проблем "скакати" до перемоги в чемпіонаті.

Олег Копитько про перемогу над "Цетусом"

 

c-tk2.jpg_effected

c-tk3.jpg_effected

c-tk4.jpg_effected

gol_Polischuka.jpg_effected

Гол Романа Поліщука. Гравець "Темної Конячки" отримав право на пробиття штрафного метрів з 20. Роман помітив, що голкіпер "Цетуса" Олексндр Манжела далеко вийшов з воріт, і вишуканим ударом красиво перекинув воротаря. 

c-tk5.jpg_effected

c-tk6.jpg_effected

c-tk7.jpg_effected

Віктор Єрошов (кращий гравець матчу) відбиває надцятий удар гравців "Цетуса".

c-tk8.jpg_effected