"Азот" не дозволяє "Тясмину" здобути навіть одного пункту
Написав Дмитро Майстренко   
Середа, 18 липня 2012, 19:24

tasmun-azot.jpg_effected

Сьогодні „азотівці” здобули свою третю перемогу і з 10-ма очками очолили турнірну таблиця в ІІ зоні.

 

 

 

Тясмин - Азот 3:5

Голи: Ульянов Максим, Місан Анатолій, Губенко Микола - Аджубей Владислав, Замятін Володимир (3), Білоус Артем

Попередження: Зямятін

Кращі гравці: Ульянов ("Тясмин") - Замятін ("Азот")

 

tasmun-azot1.jpg_effected

Розпочали команди дуже обережно. Жодна з команд не поспішала „лізти” на ворота суперника. Багато боротьби в центрі майданчика в першому таймі спричинили малу кількість ударів у сторону воріт, не кажучи вже про удари в ствір. І лише на останніх секундах неймовірним ударом Максим „Пушка” Ульянов перекинув голкіпера „Азота”.

tasmun-azot3.jpg_effected

Владислав Аджубей

У другій третині гри команди ніби проснулися. „Азотівці” відразу пішли вперед відігруватися. І це їм вдалося зробити дуже швидко. Владислав Аджубей невідпорним ударом справа від стійки відправив м’яч у сітку воріт „Тясмина”. Пройшла лише пара хвилин і Володимир „Соловей” Замятін подвоїв рахунок. А ще за пару хвилин Артем Білоус відправив номінальних господарів в нокдаун. Здавалося, що дебютанта „Азот” (це їхня перша участь в чемпіонаті) не зупинити і „Тясмин” зазнає своєї чергової поразки. Але досвід ігор в пляжному футболі допоміг гравцям з Вергунів скоротити відставання в рахунку і відродити інтригу в матчі. Та під завісу другого тайму Володимир Замятін двома точними ударами вбив всю інтригу в матчі, довівши перевагу своєї команди до трьох результативних пострілів.

tasmun-azot2.jpg_effected

За такої гри, третій тайм виявися простою формальністю, тому що мало кому з присутніх на „Живчик-Арені” вірилося, що „Тясмин” зуміє відігратися. І хоча Микола Губенко відквитав один м’яч – це суттєво на хід поєдинку не вплинуло. Бо це сталося під кінець матчу і в номінальних господарів уже просто не залишалося часу відігратися. „Азот” натомість дуже дисципліновано і впевнене відіграв у захисті весь третій тайм. Лише жовта картка Володимира Замятіна, котру від отримав за відкидку м’яча після свистка, стала неприємним спогадом у заключній частині гри.

Отже, молодий „Азот” продовжує впевнено крокувати у вірному напрямку і як результат уже очолив турнірну таблицю своєї зони. Нехай це лише проміжне досягнення, але є до чого прагнути.

 

Володимир Замятін, автор хет-трика

 

Турнірна таблиця

І зона 

Матчі

Очки

ФК „Чарівниця” (Черкаси)

3

9

Шпола-ЛНЗ (Шпола)

4

8

Дніпро 2003 (Черкаси)

2

6

Живчик (Черкаси)

3

5

ФК „Явір” (Сміла)

3

3

Рось (Черкаси)

4

2

Златогор (Золотоноша)

3

0

ІІ зона 

Матчі

Очки

Азот (Черкаси)

4

10

Темна Конячка (Черкаси) 

3 

9 

Пальміра (Золотоніський р-н)

4

5

Торнадо (Черкаси)

2

3

Матусів (Шполянський р-н)

3

3

Цетус (Черкаси)

2

3

ФК „Тясмин” (Вергуни)

4

0