"Живчик" здобуває вольову перемогу, а "Шпола-ЛНЗ" легко розбирається із "Россю" (+турнірна таблиця)
Написав Дмитро Майстренко   
Вівторок, 17 липня 2012, 21:15
zhuvchuk-javir.jpg_effected

Живчик - Явір 5:5 (пен. 3:2)

Голи: Долінський, Синяк, Дулітраш, Губа (2) - Синченко, Армстронг, Уваров (3)

Шпола-ЛНЗ - Рось 6:1

Голи: Кудря Олег (2), Кудря Олександр (3), Гаркавий - Гонда

 

Кращими гравцями визнали: у матчі "Живчик" - "Явір" Богдан Губа ("Живчик") - Бах Фунг Армстронг ("Явір")

у матчі "Шпола-ЛНЗ" - "Рось" Олександр Кудря ("Шпола-ЛНЗ") - Володимир Гонда ("Рось")

 

 

Турнірна таблиця

І зона 

Матчі

Очки

ФК "Чарівниця" (Черкаси)

3

9

Шпола-ЛНЗ (Шпола)

4

8

Дніпро 2003 (Черкаси)

2

6

Живчик (Черкаси)

3

5

ФК „Явір” (Сміла)

3

3

Рось (Черкаси)

4

2

Златогор (Золотоноша)

3

0

ІІ зона 

Матчі

Очки

Темна Конячка (Черкаси) 

 3 

 9 

Азот (Черкаси)

3

7

Пальміра(Золотоніський р-н)

4

5

Торнадо (Черкаси)

2

3

Матусів (Шполянський р-н)

3

3

Цетус (Черкаси)

2

3

ФК „Тясмин” (Вергуни)

3

0


zhuvchuk-javir1.jpg_effected

Живчик - Явір 5:5 (пен. 3:2)


Матч між амбітним „Живчиком” та бойовою командою зі Сміли знову подарував серію після матчевих штрафних ударів. Але про це згодом.

Розпочався матч по-бойовому. У першому таймі було багато боротьби. Гравці добре захищалися і не дозволяли нападникам завдати прицільного удару. А де потрібно то виручали голкіпери. Так, у боротьбі і без забитих м’ячів перша третина гри і закінчилася. Та вже у другому таймі команди роззабивалися. Рахунок відкрили гості. Віталій Синчекно першим підібрав ключик до воріт Павла Констянтинова. А за декілька хвилин Бах Фунг Армстронг подвоїв перевагу смілян.

Зважаючи на перший тайм, здавалося, що за такої гри захисників гостей господарям буде дуже складно відігратися. Але іншої думки були Костянтин Долінський та Олександр Синяк, котрі в середині тайму відновили рівновагу в рахунку. Та на другу перерву „Явір” все рівно пішов переможцем. Два голи Володимира Уварова забезпечили знову комфортну перевагу гостям. Варто відзначити чудову гра Бах Фунга Армстронга, який чудово діяв у захисті й так же продуктивно в нападі. І саме з Армстронгом Володимир Уваров створив найкрасивіший м’яч у цьому турі. Бах Фунг в центрі майданчика відібрав сферу і м’якою навісною передачею переправив м’яч на свого партнера. Нападник „Явора” розташовуючись спиною до воріт суперника, зумів п’ятою відправити м’яч у сітку воріт „Живчика”. І за рахунку 2:4 команди пішли на другу перерву.

У перерві голкіпер смілян Євген Зоря щось не зумів вирішити із партнерами і залишив „Живчик-Арену”, не догравши навіть матч.

zhuvchuk-javir_zora.jpg_effected

На заключну частину гри господарі зібралися і виграли її з рахунком 3:1. Хоча черкаській команді й доводилося весь матч відігруватися. Спочатку Олександр Дкмітраш та Богдан Губа зрівняли рахунок. Але Володимир Уваров оформив хет-трик і дав можливість „Явору” виграти першу гру. Та на останніх хвилинах у своєму штрафному майданчику сфолив Віталій Сенченко на Богданові Губі. За цей фол гравець смілянської команди отримав червону картку і дискваліфікацію на 1 гру. А пенальті капітан „Живчика” легко реалізував, перевівши гру в овертай.

У додаткові три хвилини „Живчик” міг вирвати перемогу, але їхньому нападникові забракло точності і він метрів з трьох послав м’яч у стійку. Додатковий час так і закінчився нічийним рахунком 5:5. І смілянська команда вже втретє в цьому чемпіонаті пробивала після матчеві пенальті.

Віталій Синченко отримав червону картку за навмисний удар рокою ззаду суперника. За ці дії його чекає дискваліфікація на один матч. Віталій пропустить лише одну гру, тому що він потім визнав свою грубу гру.

4568.jpg_effected

Фол Віталія Синчека, за який він отримав червону картку

Шпола-ЛНЗ - Рось 6:1

shpola-ros.jpg_effected

В іншому матчі дня зустрічалися „Шпола-ЛНЗ” і „Рось”. З перших хвилин ініціативу захопили шполяни, які швидко і відкрили рахунок. Точний удар Олег Кудрі вивів номінальних господарів вперед. А до першої перерви його брат Олександр Кудря подвоїв перевагу „Шполи”.

У другому таймі „Рось”, яка весь матч провела на контратаках, зуміла скоротити відставання в рахунку. Але це швидше була випадковість, аніж відродження інтриги у матчі. Це довів Олександр Кудря, котрий оформив дубль. А в третьому таймі брати Кудрі та Артем Гаркавий довели рахунок до непристойного. Олег зробив дубль у матчі, а Олександр – хет-трик.

Олександр Кудря, кращий гравець матчу в складі "Шполи-ЛНЗ"

 

Живчик - Явір фото

zhuvchuk-javir2.jpg_effected

zhuvchuk-javir3.jpg_effected

zhuvchuk-javir4.jpg_effected

zhuvchuk-javir5.jpg_effected

zhuvchuk-javir6.jpg_effected

zhuvchuk-javir_ce.jpg_effected

"THIS IS "ЖИВЧИК"!"

armstrong.jpg_effected

zhuvchuk-javir7.jpg_effected

zhuvchuk-javir_4k.jpg_effected

Претензії до арбітра з приводу червоної картки Віталію Синченку

zhuvchuk-javir8.jpg_effected

zhuvchuk-javir9.jpg_effected

Шпола-ЛНЗ - Рось фото

shpola-ros1.jpg_effected

shpola-ros2.jpg_effected

shpola-ros3.jpg_effected

shpola-ros4.jpg_effected

shpola-ros8.jpg_effected

shpola-ros5.jpg_effected

shpola-ros6.jpg_effected

shpola-ros7.jpg_effected