„Матусів” здобуває першу перемогу
Написав Дмитро Майстренко   
Понеділок, 16 липня 2012, 20:20

palm-matusiv1.jpg_effected

П’ять м’ячів Максима Маняка дозволяють його команді здобути три залікові пункти.

 

 

Пальміра - Матусів 5:6

Голи: Діхтяренко (2), Федоренко (2), Оголь - Маняк (5), Мошенський

palm-matusiv0.jpg_effected

Розпочався матч із швидкого голу номінальних господарів. Олександр Діхтяренко на перших же хвилинах відправив м’яч у сітку Сергія Удода. Гості з Матусова не знітилися і весь тайм провели біля воріт суперника. „Пальміра” ж діяли на контратаках і швидких вкидань голкіпера відразу на форвардів. Тиск гостей увінчався голом Максима Маняка під завісу тайму. І команди на першу перерву пішли за нічийного рахунку.

У другій третині гри у воротах „Пальміри” двічі знову розписався Максим Маняк та ще одного разу Павло Мошенський. Таким чином „Матусів” забезпечив собі комфортну перевагу у три м’ячі. Примітно, що походу другого тайму номінальні господарі тричі пробивали пенальті й жодного разу не зуміли засмутити Сергія Удода. На три результативних удари „Матусова” „пальмірівці” відповіли лише точним ударом Олександра Діхтяренка, котрий оформив дубль.

Один з нереалізованих пенальті


palm-matusiv2.jpg_effected

На початку третього тайму Дмитро Федоренко взагалі скоротив рахунок до мінімуму. Але зупинити сьогодні Максима Маняка було просто не можливо. І саме від знову відзначився у складі „Матусова”. На останній тайм гравці „Пальміри” зібралися і обступили ворота гостей. результатом такого тиску стали результативні постріли Сергія Оголя та Дмитра Федоренка, які дозволили „пальмірівцям” зрівнятися в рахунку зі своїм суперником. Та останнє слово сказав знову ж таки Максим Маняк, котрий на останніх хвилинах ще раз змусив голкіпера господарів виймати м’яч із сітки. Отже, „Матусів” здобуває свою першу перемогу в чемпіонаті.

Сергій Удод, голкіпер "Матусова"

 

Польміра - Матусів фото

palm-matusiv3.jpg_effected

palm-matusiv4.jpg_effected

palm-matusiv5.jpg_effected

palm-matusiv6.jpg_effected

palm-matusiv7.jpg_effected

palm-matusiv8.jpg_effected

palm-matusiv9.jpg_effected

palm-matusiv10.jpg_effected

palm-matusiv11.jpg_effected