„Темна Конячка” здобуває перший в цьому сезоні трофей
Написав Дмитро Майстренко   
Неділя, 15 липня 2012, 09:32

kub1.jpg_effected

Вона виявилася у фіналі сильнішою за „Цетус”.

Фінал

ЦЕТУС - ТЕМНА КОНЯЧКА 3:9 

Голи: Щерба, Присяжнюк (2) - Німчинов, Литвинов, Мірошниченко (3), Розсоха, Поліщук, Джура, Євтушевський

kub2.jpg_effected

Команди зі стартових хвилин без розвідки взялися до справи. Ударом на удар відповідали обидва футбольні колективи. І першим результативний удар вдався номінальним господарям. Прицільного пострілу, що розпечатав ворота Віктора Єрошова, завдав Богдан Щерба. Але не довго довелося радіти футболістам „Цетуса”. Андрій Німчинов досить швидко відновив статус-кво. А Олег Литвинов вивів „Темну Конячку” вперед. Так, за мінімальної переваги номінальних гостей команди і пішли на першу перерву.

kub3.jpg_effected

Другий тайм для „Цетуса” став справжнім жахіттям. Команда пішла вперед відігруватися, але пропустила три голи у свої ворота. І в пропущених голах важко звинуватити Олександра Манжелу. Просто досвідчені та технічні гравці „Конячки” змогли витиснути максимум з тих моментів, що вони мали. Зусиллями Олександра Мірошниченка, Романа Поліщука та Богдана Розсохи номінальні гості довели рахунок до непристойного. Після другої третини гри на „табло” були цифри 1:5, але це не зовсім відображало хід поєдинку. „Цетус” багато часу проводив поблизу воріт суперника, але там на останньому рубежі стояв найкращий голкіпер цього турніру Віктор Єрошов, котрий „тягнув” всі можливі й не зовсім удари.

ludu.jpg_effected

kub4.jpg_effected

У заключній частині матчу гравці „Цетуса” і взагалі закрили „Конячку” на її половині, змушуючи у деяких епізодах і зовсім грати на відбій. Та з цього тиску господарям вдалося витиснути лише два результативні удари від Павла Присяжнюка, який оформив дубль. На це гості відповіли чотирма прицільними ударами. На початку тайму Сергій Джура забив шостий м’яч своєї команди. Потім в контратаці Олександр Євтушевський не дозволив супернику наблизитися в рахунку. А під завісу фіналу інший Олександр, той, що Мірошниченко забив ще два м’ячі і таким чином оформив хет-трик. Отже, не очікувано з розгромним рахунком перемогу в турнірі здобули футболісти „Темної Конячки”.

kub6.jpg_effected

На нагородження команд на „Живчик-Арену” прибули голова Федерації футболу Черкаської області Володимир Фощій та віце-президент Федерації футболу України Володимир Лашкул. Вони нагородили футболістів медалями й побажали надалі лише перемог.

kub8.jpg_effected

kub7.jpg_effected

kub5.jpg_effected

Красень кубок

ludu2.jpg_effected

nagorod.jpg_effected

foschiy.jpg_effected

Володимир Фощій

lashkul.jpg_effected

Володимир Лашкул

z_kub.jpg_effected

 

Юрій Криштоп про перемогу в турнірі