Фінал. Кубок області. Цетус – Темна Конячка (оновлено)
Написав Дмитро Майстренко   
Середа, 11 липня 2012, 10:49

tk1.jpg_effected

Вже цієї суботи визначиться новий володар Кубка області з пляжного футболу.

 


 

Фінал Кубка області з пляжного футболу 

14 липня, субота, "Живчик-Арена" 

      Цетус - Темна Конячка 19.45

kaniv3.jpg_effected

Цьогорічний розіграш Кубка подарує нового володаря трофею, тому що у фіналі зустрічаються команди, котрі ще жодного разу не володіли кубком. Минулого сезону „Темна Конячка” була найсильнішою в обласному чемпіонаті та здобула Суперкубок. Команда „Цетус” дебютант фінальних ігор. Хоча гравці „енергетиків” і не дебютанти подібних матчів.

Футболісти „Цетуса” раніше грали за команду під назвою „Світ ласощів”. У складі тієї команди лідери нинішнього „Цетуса” Богдан Щерба, Сергій Сидоренко та інші здобували і перше місце у першому чемпіонаті, а в позаминулому році ставали володарями Кубка й Суперкубка області.

tk4.jpg_effected

„Темна Конячка” свій шлях до фіналу подолала досить легко. Першими перед ними склали зброю гравці „Живчика”, які в 1/8 фіналу програли з рахунком 8:2. Далі нічого не змогли протиставити „Конячці” пляжні футболісти з команди „Надія”, які в четвертьфіналі достойно билися та все ж програли з рахунком 3:2. А у півфіналі гравці „Темної Конячки” легко розібралися з молодими футболістами „Азота” з рахунком 7:4.

„Цетус” же свою дорогу до фіналу прокладав так. У першому матчі вони досить легко розібралися з гостями із Канева з рахунком 7:3. 1/4 фіналу „Цетус” за збігом обставин пов’язаних зі зняттям команд „Пальміра” та „Вергуни” з турніру автоматично потрапив до півфіналу, де мав зустрітися з чинним володарем Кубка „Дніпром 2003”. У дуже складному та напруженому матчі каріокас у футболках „Цетуса” все ж вирвали перемогу з рахунком 4:3 та здобули путівку до фіналу.

dn2.jpg_effected

У чемпіонаті області, котрий нещодавно стартував, „Темна Конячка” поки що не знає гіркоти поразок. „Цетус” же свої два матчі закінчував серією післяматчевих пенальті. Одного разу їм не пощастило (у матчі з „Пальмірою”), іншого – здобули перемогу (над „Азотом”). Але фінал – це не регулярний чемпіонат. Тому не потрібно скидати з рахунку „енергетиків”. Хоча, на нашу думку, „Конячка” має більше шансів на перемогу, проте „Цетус” боротиметься до останнього. Тому запрошуємо всіх бажаючих відвідати цей фінал, шо обіцяє бути дуже цікавим.

Також, як повідомило керівництво асоціації, після матчу відбудеться спортивна вікторина і переможці отримають призи.

ludy.jpg_effected