„Цетус” знову перемагає
Написав Дмитро Майстренко   
Вівторок, 10 липня 2012, 08:17

cet-az1.jpg_effected

У серії післяматчевих штрафних ударів „енергетики” виявилися вправнішими за гравців „Азоту”.

 

 

Цетус – Азот 3:3 (пен. 5:4)

Голи: Щерба (2), Сидоренко С. – Аджубей, Дєдов, Замятін

У третьому таймі Владислав Аджубей не реалізував пенальті (воротар)

cet-az2.jpg_effected

Відкрили рахунок у матчі футболісти „Цетуса” дуже швидко. Зробив це Богдан Щерба. І так же швидко Богдан його і подвоїв. Він виявився найспритнішим біля воріт „азотівців” після подачі з кутового. Так Богдан Щерба оформив дубль. Гравці ж „Азоту” як не намагалися відігратися, у першому таймі їм це ніяк не вдавалося. У другому таймі малюнок гри ніяк не змінився: „Цетус” вміло захищався і будував свою гру на контратаках, а гравці „Азоту” безуспішно намагалися підібрати ключик до воріт Олександра Манжели. І в одній із своїх контратак „енергетики” таки спіймали „азотівців”. В’ячеслав Гамалій отримав м’яч на вістрі атаки і чудово на замасі посадив на пісок двох захисників. Після цього відкотив сферу в центр а ніким не прикритого Серія Сидоренка, і той невідпорним ударом відправив м’яч у сітку. Так закінчився і другий тайм.

cet-az3.jpg_effected

У заключній частині гри здавалося нічого кардинально не зміниться. Що „Цетус” спокійно доведе гру до переможного кінця. Але не так сталося як гадалося. І ця непередбачуваність пляжного футболу створює особливий шарм цій грі. Спочатку Владислав Аджубей не зміг з дев’ятиметрового удару пробити Олександра Манжелу. Після цього здавалося „Азот” зламається остаточно. Але на відміну від прогнозів молоді гравці у біло-зеленій формі навпаки зібралися і створили просто неймовірний come back. Те, що відбулося у заключні хвилина на „Живчик-Арені”, порівняти можна хіба що з подіями, що розвернулися на полі стадіону „Ататюрк” у Стамбулі між „Міланом” та „Ліверпулем”.

cet-az4.jpg_effected

Спочатку виправив свою помилку (не реалізоване пенальті) Владислав Аджубей, котрий першим розписався у воротах „Цетуса”. За пару хвилин до мінімуму рахунок скоротив Сергій Дєдов. І за 45 секунд до фінального свистка Володимир Замятін зрівняв рахунок в матчі. Додатковий час теж не визначив сильнішого, і команди взялися пробивати штрафні удари.

cet-az5.jpg_effected

Післяматчеві пенальті