Справжню феєрію подарували глядачам „Чарівниця” та „Златогор”
Написав Дмитро Майстренко   
Четвер, 05 липня 2012, 06:48

Cha1.jpg_effected

17 голів на двох забили ці команди у матчі між собою.


 

Чарівниця – Златогор 11:6

Голи: В. Александров (3), Трандофілов (3), Калініченко, Ковтуненко (3), Биченко – Бреус (2), Ізвозчик, Андрієнко, Іскра (2)

Руслан Ізвозчик не реалізував пенальті (воротар)

Cha2.jpg_effected

Матч команди розпочали дуже жваво. Без жодних розвідок, без ніякого пристосування до гри суперника – обидві команди з перших не те, щоб хвилин, з перших секунд взялися за справу, тобто забивати м’ячі. В одній із перши же атак відкрити рахунок вдалося Віктору Александрову, який прицільним ударом відправив м’яч у сітку воріт Юрія Омельяненка. Та не довго довелося святкувати черкаській команді. За хвилину золотоніська команда відквитала гол і відновила статус-кво. Чудові дії та невідпорний удар Дениса Бреуса „запалив на табло” дві одинички. Такий несамовитий початок обіцяв, що ті, хто прийшов на „Живчик-Арену” не пожалкують. До першої перерви команди не зменшували обертів. У результаті такої активної атакувальної гри обох команд глядачі побачили перший дубль у цьому матчі. Його автором став гравець „Чарівниці” Євгеній Трандофілов. Завдяки його першим двом голам команди на перерву пішли за рахунку 3:1 на користь черкасців.

pershuy.jpg_effected

Перший гол Євгена Трандофілова

Cha4.jpg_effected

Євгеній Трандофілов офрмлює дубль

Друга третина гри розпочалася так само, як і перша. Руслан Калініченко на початку тайму змусив Юрія Омельяненка вп’яте діставати м’яч із власних воріт. І, як у першому таймі, „златогорівці” швидко один гол відквитали. Зроби це Руслан Ізвозчик. Але це не дуже допомогло золотоніській команді. За декілька хвилин після результативного удару Руслана, перший хет-трик у матчі оформив Євгеній Трандофілов. Та навіть за рахунку 6:2 черкаська команда не збиралася скидати обертів. Вадим Ковтуненко міг забити справжній гол-красень, але на заваді став Юрій Омельяненко. Гравець „Чарівниці” спитою до воріт грудьми прийняв високий пас і без роздумів з розвороту відправив снаряд у дальню „дев’ятку”. Але чудеса реакції продемонстрував голкіпер гостей. Він у красивому стрибку зумів додягнутися до м’яча і переправити останнього на кутовий. Під кінець тайму дубль оформив Віктор Александров, який на дальній стійці в дотик на ходу прекрасно замкнув прострільну передачу і не залишив жодних шансів голкіперу золотоношців.

Як і за законами драматургії, найсмачніше у цьому матчі залишилося наостанок. У заключній третині гри команди взагалі забули, що таке захист. П’ять м’ячів переваги зовсім розслабили гравців „Чарівниці”, які вже грали у своє задоволення. Не будували повітряних замків щодо своєї перемоги і гості. Команди почали відповідати на гол суперника своїм результативним ударом. Спочатку Віктор Александров красиво зльоту спіймав м’яч на ногу й оформив другий хет-трик у матчі. Не менш красивим голом відповів і Денис Бреус, котрий метрів з 12 відправив м’яч у „дев’ятку”. Не зміг у цьому випадку допомогти навіть Сергій Пальчик, який не один раз до цього рятував господарів.

Cha3.jpg_effected

Не встигли глядачі відійти від голів-красенів, як Вадим Ковтуненко оформив дубль. Та вже наступним ударом з центра Ігор Андрієнко знову відквитав один гол. Після цього гра остаточно перетворилася у феєрію. Події в матчі починають змінюватися із калейдоскопічною швидкістю. Один із лідерів „Чарівниці” Вадим Ковтуненко оформив дубль. Сергій Пальчик потягнув пенальті. Сергій Биченко забив одинадцятий гол у ворота „Златогора”. За одну хвилину Андрій Іскра оформлює дубль. І лише після цього всього лунає фінальний свисток.

Cha5.jpg_effected

Сергій Пальчик: „Сьогодні була важка гра. Ми серйозно налаштувалися на суперника і це дало свої результати. Ми швидко забили і досить швидко забезпечили дуже комфортну перевагу в рахунку. Під кінець гри хлопці трохи підсіли фізично і в деякій мірі ми розслабилися, тому і пропустили так багато в останньому таймі, але забили не менше. І нам сьогодні протистояв достойний суперник, і я сподіваюся, що глядачі насолодилися грою”.

Char.jpg_effected