Другий ігровий день знову подарував післяматчеві пенальті
Написав Дмитро Майстренко   
Вівторок, 03 липня 2012, 22:14

ShJa1.jpg_effected

У матчі „Шпола-ЛНЗ” – „Явір” переможця визначили післяматчеві штрафні удари.

 

Шпола-ЛНЗ – Явір 4:4 (пен. 2:1)

Голи: Зубов, Кретов (2), Калініч – Чемерис, Армстронг (3)

trubynu.jpg_effected

Другий ігровий день на просторах „Живчик-Арени” розпочався з небезпечного моменту біля воріт шполян, і гра з самого початку відзначилася активним ривком. Та момент швидко перекрився  голом на перших хвилинах матчу, автором якого став гравець команди „Явір” – Микола Чемерис. Далі боротьба була активною зі сторін обох команд, але все таки переможний старт взяла на себе команда „Явір” і з невеликим часовим розривом учасник смілянської команди Бахфунг Армстронг забиває ще один гол у ворота суперника. Та у розпалі першого тайму гравці команди „Шпола-ЛНЗ” перехоплюють ініціативу забивши свій перший гол від Антона Зубова у ворота смільчан. Далі гра тривала не менш активно і обмежилася лише кількома гострими моментами без впливу на рахунок. Таким чином, перший тайм закінчується з рахунком 2:1 на користь команди „Явір”.

ShJa2

Другий тайм шполяни розпочали значно активніше. З метою відігратися, гравці команди зібралися і  забили гол у ворота „Явора”,  зрівнявши таким чином рахунок. Автором голу став Максим Кретов. В подальшому, гра так само як і весь час була запеклою та місцями агресивною, але більше нікому не вдалося відзначитися. Відповідно, другий тайм закінчили з рахунком 2:2.

ShJa3.jpg_effected

У третьому таймі обидві команди зібравшись із силами і намагалися вирвати перемогу. Саме тому у грі до останніх секунд не було ясно, кому дістанеться перемога у сьогоднішньому матчі. Не охолонувши від вдачі у другому таймі, Максим Кретов забиває ще один гол у ворота суперника і виводить шполян вперед. Проте гравці „Явора” не збиралися складати зброї.  Невдоволені таким поворотом подій вони помстилися супернику голом. Подякувати сміляни знову повинні все тому ж таки Бахфунгу Армстронгу. Рахунок знову зрівнявся, але протримався не довго.

armstrong.jpg_effected

Бах Фунг Армстронг

Збережені у другому таймі сили Армстронга вилилися ще в один вдалий та швидкий гол з невеликим відривом у часі від попереднього. Всього за якусь одну хвилину африканський легіонер відправив м’яч у сітку воріт номінальних господарів. Це додало жвавості гравцям „Явора” та цікавості публіки до матчу. Та незважаючи на те, що сміляни взяли переможний старт гри та наприкінці третього тайму  мали можливість аналогічно закінчити зустріч – „Шпола” не здавалася і до останньої секунди боролася за перемогу. Їм знову вдалося зрівняти рахунок. На останніх хвилинах матчу Андрій Калініч прекрасним дальнім пострілом відправив м’яч у ліву „дев’ятку”. З цим ударом не справився голкіпер номінальних гостей, котрий непогано провів гру. Цей постріл встановив нічийний рахунок 4:4 і перевів гру в додатковий час. Але і в додаткові три хвилини команди не змогли виявити переможця. Тому це питання відклали до пробиття післяматчевих пенальті.

ShJa7.jpg_effected

Гол Масима Кретова, що на останніх секундах зрівняв рахунок гри

ShJa4.jpg_effected

ShJa5.jpg_effected

ShJa6.jpg_effected

У вмінні пробивати штрафні удари з дев’яти метрів вправнішими були господарі, які вже з другого удару встановили остаточний результат зустрічі.

Післяматчеві пенальті

 

Максим Кретов, кращий гравець матчу