Сьогодні зіграли перші матчі 2 туру чемпіонату області з пляжного футболу
Написав Дмитро Майстренко   
Понеділок, 02 липня 2012, 22:17

gl1.jpg_effected

"Дніпро 2003" здобуває перші очки, а "Пальміра" у серії післяматчевих пенальті вирвала перемогу в "Цетуса".


Дніпро 2003 - Рось 6:2

Голи: Єлинецький, Франчук (2), Козловський, Фощій, Лукієнко - Братанич, Новічков

 

Цетус - Пальміра 2:2 (пен. 0:1)

Голи: Сидоренко Сергій, Колісник - Орешета, Діхтяренко

Післяматчевий пенальті забив Сергій Піддячий.

ludy.jpg_effected

Сьогодні на „Живчик-Арені”, яка вже стала серцем пляжних видів спорту міста, розпочався другий тур ЧО з пляжного футболу. У першому матчі дня зустрічалися черкаські команди „Дніпро 2003” та „Рось”.

DR2.jpg_effected

Розпочалася гра жваво, без особливої розвідки та пристосування. Знайомий вже пісок „Живчик-Арени” для обох команд дозволив їм відразу взятися до справи. І краще це вдалося „дніпрянам”. Сергій Єлинецький першим розписався у воротах „Росі”. За декілька хвилин перевагу „Дніпра 2003” подвоїв Ігор Франчук. Гравцям же „Росі” зовсім не щастило біля воріт суперника. За рахунку 2:0 номінальні гості двічі влучали в стійку, м’яч просто вперто не хотів залітати у ворота. Та все ж таки під завісу першого тайму Максиму Братаничу вдалося „зняти це прокляття” і відправити м’яч в сітку воріт „Дніпра”.

DR3.jpg_effected

У другому таймі ініціативою повністю заволоділи номінальні господарі. І це дало свої плоди. Невідпорним ударом поміж ніг голкіперу Денис Козловський довів перевагу „Дніпра” до двох м’ячів. А під кінець другої третини гри Ігор Франчук оформив дубль, максимально ускладнивши завдання футболістам „Росі” досягти позитивного результату в цьому матчі.

DR1.jpg_effected

Гол Дениса Козловського

У третьому таймі „дніпряни” знову двічі розписалися у воротах „Росі”. Спочатку Андрій Фощій перевірив на міцність сітку за спиною голкіпера суперників, а потім Ярослав Лукієнко довів рахунок до непристойного для команди „Рось”. Після цього номінальні господарі дозволили собі трохи розслабитися, не так щільно грати із суперником, і цим скористався Іван Новиков, котрий у кінцівці матчу відквитав один м’яч і встановив остаточний рахунок матчу – 6:2.

CP1.jpg_effected

В іншому матчі зустрілися рівні команди – „Цетус” та „Пальміра”. І в цьому матчі справді важко було віддати комусь перевагу. Команди поперемінно володіли перевагою і насідали на ворота суперника. Рівний перший тайм по грі втілився і результат. Спочатку рахунок відкрив гравець пальміри Юрій Орешета. Та ще до свистка на першу перерву Сергій Сидоренко ударом зі штрафного відновив рівність на „табло”. Перша третина гри закінчилася з рахунком 1:1.

CP2.jpg_effected

У другому таймі від початку і до кінця заволоділи ініціативою футболісти „Цетуса”. Вони добре й організовано захищалися та швидко й небезпечно атакували. Як наслідок, захист золотоніської команди не витримав і його помилкою скористався Сергій Колісник, який вивів свою команду вперед у рахунку.

CP3.jpg_effected

CP6.jpg_effected

Та вже в третьому таймі все змінилося до навпаки. „Пальміра” перехопила ініціативу й почала створювати небезпечні моменти біля воріт Олександра Манжели. Хоча як добре не діяв на останньому рубежі Олександр, під кінець гри Олександр Діхтяренко знайшов ключик, котрим вдалося відімкнути ворота „Цетуса”. Після вкидання м’яча з-за бокової лінії Діхтяренко зіграв на випередження і головою відправив м’яч під поперечку воріт Манжели. Основний час гри так і закінчився з рахунком 2:2, і за регламентом турніру команди мали зіграти додаткові три хвилини. А якщо і в цей час не визначиться переможець, то гравці повинні будуть пробивати пенальті до першого невдалого.

CP7.jpg_effected

CP4.jpg_effected

CP5.jpg_effected

Додатковий час не запам’ятався нічим особливим. Команди діяли максимально обережно і гольових моментів не мала жодна з команд. І тоді гравці взялися бити пенальті. Але все закінчилося дуже швидко. Футболіст „Цетуса” не влучив у ворота, а гравець „Пальміри” впевнено вколотив сферу в сітку. Отже, після закінчення матчу за регламентом команди так розподілили між собою три очки: „Цетус” отримав 1 очко за те, що не програв в основний час, а „Пальміра” – 2 за перемогу в серій післяматчевих пенальті.

 

Серія післяматчевих ударів

 

Сергій Піддячий, автор переможного пенальті