„Рось” в овертаймі здобула перемогу над „Явором”
Написав Дмитро Майстренко   
Субота, 23 червня 2012, 07:55
pl888.jpg_effected

В основний час команди не зуміли вирішити, хто сильніший, а в додатковий час більше пощастило черкасцям.


 

РОСЬ – ЯВІР 3:2

Голи: Новічков (2), Братцев – Симирез, Уваров


  Розпочався матч, можна сказати з голу. Вже на першій секунді першим же ударом від центру майданчика Іван Новічков відправив м’яч в сітку воріт смілян. Хоч як не готувався голкіпер до цього удару, але відбити його так і не зміг. Але не довго гості програвали. За декілька хвилин Андрій Симирез відновив статус-кво, відправивши сферу в сітку „Росі”. Потім команди почали справді битися за кожен м’яч. Любителям справжньої чоловічої боротьби було на що подивитися в цьому матчі. Пісок летів вище голови, і жодна з команд не хотіла поступатися.

Здавалося, що перший тайм так і закінчиться нічийним рахунком 1:1. Та іншої думки був Юрій Братцев. Він під завісу першого тайму вдруге вразив ворота гостей зі Сміли.

   У другому таймі сміляни захопили повністю ініціативу. І почали тиснути на ворота черкасців. Останні ж повністю відійшли назад, намагаючись зберегти переможний для себе результат. Це яскраво було помітно по тому, що у „Росі” троє гравців захищалися і лише один був на вістрі. Проте смілянам так і не вдалося вразити ворота черкасців навіть попри відчутну перевагу впродовж всіх дванадцяти хвилин тайму.

Заключна частина матчу стала продовженням другого тайму. „Явір” атакував, „Рось” захищалася. Але господарям не вистачило концентрації відзахищатися весь третій тайм і Володимир Уваров не проґавив свій шанс, відправивши м’яч у сітку і встановивши на „табло” нічийний рахунок 2:2. До кінця матчу нікому не вдалося реалізувати свої гольові можливості і основний час матчу так і закінчився за рахунку 2:2.

  На додаткові три хвилини, здалося, сміляни вийшли значно стомленіші, ніж футболісти „Росі”. Вони не встигали накрити нападників черкаської команди, не були такими жвавими і настирними в атаці. І господарі не втратили свій шанс перемогти. Автор першого в цьому матчі голу Іван Новічков отримав м’яч в центрі легко проскочив повз захисника і не поспішаючи наблизився до воріт. У гравців „Явора” повернутися в захист вже не було ні часу ні сил. Тому Іван зблизившись з голкіпером смілян легко розстріляв ближній кут воріт. До закінчення гри залишалося лише 1 хвилина, тому відігратися „Явір” уже не зміг.

  Отже, після фінального свистка команди так отримали залікові пункти у свої скарбнички: „Рось” після цього матчу отримала 2 очки, „Явір” – 1.

  (Якщо команда перемагає в основний час, то їй нараховують 3 очки, якщо в основний час переможця немає, то обидві команди вже отримують по 1 пункту, але та команда, що переможе в додатковий час або в після матчевих пенальті отримує ще один додатковий бал, тобто за гру команда має 2 очки).

 

Сьогодні на "Живчик-Арені" о 17.00 відбудеться матч між командами "Торнадо" та "Тясмин"

zha2.jpg_effected