„Азот” перемагає „Матусів” у стартовій грі
Написав Дмитро Майстренко   
П'ятниця, 22 червня 2012, 11:36

az1.jpg_effected

З рахунком 4:2 „азотівці” були сильнішими за гостей із Матусова в першому турі IV чемпіонату області з пляжного футболу.

 

 

АЗОТ - МАТУСІВ 4:2

Голи: Кавун, Дідов, Безлюда, Замятін - Маняк, Касяненко

az2.jpg_effected

Після вдалого виступу „Азота” в Кубку області, де команда дійшла аж до 1/2 фіналу, на цей матч „азотівці” вийшли налаштовані лише на перемогу. І на перших хвилинах матчу голкіпер Євгеній Кавун ударом від своїх воріт та відскоком від піску відкрив рахунок у матчі. Гості, щоб відігратися, застосували тактику вкидання м’яча голкіпером відразу в напад. Але це не мало ніякого результату. Євгеній Кавун, котрий грає в професійній лізі з пляжного футболу в Одесі, впевнено нейтралізовував всі атакувальні потуги футболістів „Матусова”. Перший тайм так і закінчився з рахунком 1:0 на користь „Азота”.

az3.jpg_effected

У другій третині гри малюнок гри не змінився. Гості все так же від воріт закидали м’яч вперед або не зовсім виправдано пробивали з великої відстані. Та точності таким ударам дуже бракувало. „Азотівці” ж, маючи на останній лінії Євгенія Кавуна, виглядали впевнено. Наслідком цього став ще один гол у ворота „Матусова”. Його автором став Сергій Дідов. Перед заключним таймом господарі мали досить комфортну навіть для пляжного футболу перевагу в два м’ячі.

az5.jpg_effected

Початок третього тайму став продовженням попередніх двох таймів. У воротах гостей розписався Владислав Безлюда. І чи то вже трохи розслабилися господарі, чи зібралися футболісти „Матусова”, та гості нарешті розпечатали ворота Євгенія Кавуна. А вдалося це зробити Максиму Маняку. Проте Володимир Замятін швидко відновив перевагу „Азот” у три м’ячі. Під завісу гри Назар Касяненко відквитав ще один м’яч та часу вже майже не залишилося на більше. Отже, „Азот” впевнено здобуває першу перемогу в цьогорічному чемпіонаті.

az7.jpg_effected

kavun.jpg_effectedЄвгеній Кавун, професійний воротар з пляжного футболу

„Настало літо і розпочинається новий сезон з пляжного футболу. Я потихеньку входжу. Приїхав у Черкаси і мене запросили у молоду команду. Мені додаткова практика не завадить, тому я погодився. Хлопці молодці, стараються. Видно, що у них є бажання. Інколи в деяких моментах, щоб вдало зіграти їм не вистачає досвіду, але то прийде з роками. Я сам лише чотири роки тому серйозно почав займатися пляжним футболом. Щодо цього матчу, то були декілька ударів, що були для мене неочікуваними. І приємно, що мені сьогодні вдалося забити”.

 

Сьогодні на пісках "Живчик-Арени"  о 19.00 зіграють ще один матч першого туру команди "Рось" та "Явір".

zha2.jpg_effected