„Чарівниця” та „Темна Конячка” здобувають першу перемогу в чемпіонаті
Написав Дмитро Майстренко   
Четвер, 21 червня 2012, 13:25

zh1.jpg_effected

Гравці „Чарівниці” були сильнішими за футболістів команди „Живчик”, а „Конячка” легко розібралася з „Пальмірою”.


 

ЖИВЧИК – ЧАРІВНИЦЯ 3:5

Голи: Губа, Новиков (2) – Ковтуненко (2), Островський, Мачульський, Трандофілов


ТЕМНА КОНЯЧКА – ПАЛЬМІРА 9:3

Голи: Мірошниченко (6), Поліщук (2), Джура – Фидоренко, Піддячий (2)

zh2.jpg_effected

У першому матчі дня зійшлися приблизно рівні команди. Хіба лише склад „Живчика” значно молодший, але гравці цієї команди прогресують і додають з кожною грою. Такий висновок можна зробити, порівнявши гру „Живчика” на Кубок і стартовий матч першості області.

zh3.jpg_effected

Першими рахунок відкрили господарі. М’яч після удару Богдана Губи метрів з 12-ти затріпотів у сітці воріт „Чарівниці”. Але футболістам гостей не багато часу знадобилося, щоб встановити статус-кво. Зусиллями Владислава Ковтуненка „Чарівниця” спочатку зрівняла рахунок, а потім і вийшла вперед. Під кінець тайму Владислав оформив дубль і його команда на першу перерву пішла переможцем.

zh4.jpg_effected

У другому таймі гравці „Живчика” зібралися і від самого початку взялися до справи. Дубль Іллі Новикова змінив рахунок уже на користь господарів. Та це не зламало „Чарівницю”. Гол Олексія Островського після подачі з кутового та невідпорний удар Сергія Мачульського зрівняли рахунок у другому таймі і вивели гостей вперед у загальному рахунку. На другу перерву команди пішли за рахунку 3:4.

У заключній частині гри нервувати почали вже більше молоді гравці „Живчика”. У них мало що виходило в нападі і вони більше апелювали до арбітра, ніж завдавали ударів по воротах. Як наслідок, під завісу матчу Євгеній Трандофілов забив ще один гол у ворота „живчиків” і встановив остаточний рахунок гри – 3:5.

tem1.jpg_effected

У другому матчі дня зустрічалися фаворит чемпіонату і діючий чемпіон „Темна Конячка” та гості із золотоніського району „Пальміра”. Як і очікували перед грою, „Конячка” легко подолала перепону у вигляді „Пальміри” з рахунком 9:3.

Справжня боротьба між суперниками була лише в першій половині гри, тобто ще більш-менш гості намагалися грати на рівних перший тайм і першу половину другого. Так, першу третину матчу „Конячка” виграла з рахунком 1:0. Автором „автографа у воротах” став Олександр Мірошниченко.

tem2.jpg_effected

У другому таймі зусиллями Дмитра Фидоренка „Пальміра” зуміла зрівняти рахунок. Але у відповідь отримала три голи від Олександра Мірошниченка, Романа Поліщука та Сергія Джури. Після цього повністю контроль над грою захопили футболісти „Темної Конячки”.

У заключному таймі завдяки своїм фірмовим розіграшам номінальні господарі розписалися у воротах „Пальміри” ще п’ять разів. На що гості відповіли лише голом Сергія Піддячого. Отже, „Темна Конячка” очікувано і досить легко перемогла гостей із золотоніського району.

tem3.jpg_effected

Сьогодні на "Живчик-Арені" о 20.00 відбудеться ще один матч першого туру між командами "Азот" і "Матусів".

zha.jpg_effected