"Цетус" і "Темна Конячка" зустрінуться у фіналі Кубка (оновлено)
Написав Дмитро Майстренко   
Вівторок, 19 червня 2012, 08:05

b111.jpg_effected

У 1/2 фіналу Кубка Черкаської області з пляжного футболу "Цетус" здолав "Дніпро 2003", а "Конячка" була сильнішою за "Азот". 


Дніпро 2003 - Цетус 3:4

Голи: Степанов (3) - Сидоренко (2), Скорняков, Лисенко


Темна Конячка - Азот 7:4

Голи: Поліщук (2), Розсоха, Литвинов, Джура, Мірошниченко (2) - Бобков (2), Тараненко, Маняк

Вилучений: Поліщук

dn1.jpg_effected

Півфінальні матчі Кубка Черкаської області з пляжного футболу подарували справжній вир емоцій. У першій грі між командами „Дніпро 2003” та „Цетусом” була справжня боротьба. Багато штовханини та силових протистоянь лише накаляли ситуацію. Команди намагалися діяти обережно в обороні перш за все не пропустити. Як наслідок, у першому таймі глядачі побачили лише один гол. Автором його став найкращий гравець матчу Петро Степанов, який метрів з 10 невідпорним ударом відправив м’яч у сітку воріт.

dn2.jpg_effected

У другій третині гри все той же Петро Степанов і вдруге розписався у воротах „Цетуса”. Але номінальні гості знайшли в собі сили і зуміли виграти другий тайм, зрівнявши рахунок у матчі. Зусиллями Сергія Сидоренка та Євгена Скорнякова м’яч двічі побував у сітці „дніпрян”.

dn3.jpg_effected

У заключній частині гри Сергій Сидоренко оформив дубль і вивів „Цетус” вперед. Після цього номінальні гості повністю закрилися і стали в захист. Та це не завадило „дніпрянину” Петру Степанову на відповідь Сидоренку зробити хет-трик. Здавалося на глядачів чекає додатковий четвертий тайм. Але не так сталося, як гадалося. Пляжний футбол тим і цікавий, що все може змінитися дуже швидко. За декілька хвилин до фінального свистка Віталій Лисенко відправив м’яч у ворота „Дніпра”. Відігратися у господарів вже просто не було часу. Отже, першим фіналістом Кубка стала команда „Цетус”.

dn4.jpg_effected

dn5.jpg_effected

У другому матчі 1/2 фіналу зустрічалися „Темна Конячка” та для багатьох несподівано „Азот”. Відвертим фаворитом матчу була „Конячка”. Проте першими рахунок відкрили „азотівці”. Удар Романа Бобкова з 12 метрів став справжньою несподіванкою для одного з найкращих голкіперів турніру Віктора Єрошова. Та „Конячка” відігралася швидше, ніж можна було уявити. Номінальні господарі починають з центра майданчика. Розігрують чудову комбінацію, доставляючи м’яч до воріт „Азота” так, що той навіть піску не торкається. Завершує атаку не менш впевненим ударом Роман Поліщук. Рахунок стає 1:1.

tk1.jpg_effected

Другий тайм „Темна Конячка” провела більш ніж упевнено. Богдан Розсоха та Олег Литвинов забезпечують своїй команді комфортну перевагу в два м’ячі. На що „азотівці” відповіли точним пострілом Олексія Тараненка. Проте ще до закінчення другої третини гри у воротах, що захищав Олександр Стояновіч, розписалися Роман Поліщук та Сергій Джура. Так, перед третім таймом перевага „ТК” складала три м’ячі – 5:2.

tk3.jpg_effected

У третьому таймі гравці „Темної Конячки” вже почали грати у своє задоволення. „Азот” же цей тай зумів лише не програти. На голи Максима Маняка та Романа Бобкова номінальні господарі відповіли дублем Олександра Мірошниченка. Ще третій тайм запам’ятався вилученням Романа Поліщука, який вказав на некомпетентність арбітра, що не зафіксував очевидний фол проти гравця „ТК”.

Отже, з підсумковим результатом 7:4 перемогу і відповідно путівку у фінал здобувають гравці „Темної Конячки”.

tk4.jpg_effected

tk5.jpg_effected

SDC15558.JPG_effected

SDC15560.JPG_effected