„Темна Конячка” стала останнім півфіналістом
Написав Дмитро Майстренко   
Вівторок, 12 червня 2012, 23:31
tk1111.jpg_effected

На пісках „Живчик-Арени” футболісти „Конячки” були сильнішими за гравців команди „Надія”.

Темна Конячка – Надія 3:2

Голи: Ткаченко (2), Поліщук – Танчик, Проценко

tk2.jpg_effected

Глядачі, котрі віддали перевагу подивитися матч на піску, замість сидіння перед телевізором і споглядання гри між збірними командами Грації та Чехії, не пожалкували. „Темна Конячка” та „Надія” подарували гру, яка стала справжньою окрасою четвертьфіналу.

tk3.jpg_effected

Розпочали гру команди обережно. Дисциплінована гра в обороні обох команд не дозволяла гравцям отримувати шанси, щоб забити гол. Довгі передачі чітко перехоплювали захисники як „Конячки”, так і „Надії”. А дальні постріли не були точними і м’яч летів або вище, або повз ворота. Як наслідок пера третина гри так і закінчилася з рахунком 0:0.

tk4.jpg_effected

Другий тайм команди розпочали активніше в нападі. І першими рахунок відкрили номінальні господарі. Юрій Румянцев не зумів парирувати удар В’ячеслава Ткаченка. Але такий рахунок протримався не довго. За декілька хвилин у складі „Надії” на пісок вийшов гравець футбольного клубу „Севастополь” Володимир Танчик. Саме на ньому у своїй зоні й сфолили захисники „ТК”. Дев’ятиметровий удар Танчик виконав бездоганно, відправивши м’яч у сітку за спиною Віктора Єрошова.

tk5.jpg_effected

У заключній дванатцятихвилинці напруга лише зростала. Знову першими відзначилися гравці „Темної Конячки”, а саме Роман Поліщук. Нападник господарів поборовся із захисниками „Надії” перед воротами Юрія Румянцева, виборов м’яч і відправив його в сітку. Також варто відзначити чудові комбінації гравців „Конячки”, коли їм вдавалося пас від голкіпера гравець передньої лінії в дотик відправляв направо або наліво і, не даючи сфері опуститися, пробивали по воротах. Але не завжди таким ударам вистачало точності. Проте ці комбінації подобалися глядачам.

tk6.jpg_effected

Гравці „Надії” пішли великими силами вперед, щоб відігратися. Але не завжди встигали повернутися. Це призвело до того, що небезпечні моменти стали виникати біля воріт Юрія Румянцева. І один із таких небезпечних моментів результативно завершив В’ячеслав Ткаченко, оформивши дубль у матчі. Відквитати один м’яч футболісти „Надії” змогли лише за 10 секунд до закінчення. Захисник „ТК” у своїй зоні просто зніс з ніг Дмитра Проценка. Сам потерпілий реалізував дев’ятиметровий удар, але часу відігратися вже не залишалося.

tk7.jpg_effected

Отже, „Темна Конячка” здобуває свою чергову перемогу і стає останнім учасником 1/2 фіналу Кубка Черкаської області з пляжного футболу.

tk8.jpg_effected

Нагадаємо, що півфінальні матчі відбудуться на „Живчик-Арені” 18 червня.

19.00

Дніпро 2003 – Цетус

20.00

Азот - Темна Конячка