„Дніпро 2003” та „Азот” – півфіналісти Кубка (оновлено)
Написав Дмитро Майстренко   
Вівторок, 12 червня 2012, 10:04
11111.jpg_effected

Ці команди вчора вибороли путівки до 1/2 фіналу Кубка області з пляжного футболу, перемігши „Шполу-ЛНЗ” та „Профіспорт” відповідно.


 

Дніпро 2003 – Шпола-ЛНЗ 4:2

Голи: Франчук, Куленко, Степанов (2) – Калініч, Кудря


Азот – Профіспорт 9:8

Голи: Соловей (5), Усаковський, Стояновіч (3) – Дузь, Лучанінов, Ластівка, Бреус (5)


Сьогодні в останньому матчі 1/4 фіналу Кубка зіграють „Темна Конячка” – „Надія”.

 

Півфінальні матчі відбудуться 18 червня о 19.00 на пісках "Живчик-Арени".

Дніпро 2003 – Цетус

Азот – ТК/Надія

0000.jpg_effected

Перший матч 1/4 фіналу був дуже напружений. Команди організовано захищалися, не даючи супротивнику наблизитися до воріт на вбивчу дистанцію. Дуже обережна гра у першому таймі обох команд подарувала глядачам лише 2 голи – по одному у ворота кожної з команд. Ігор Франчук відкрив рахунок у цьому матчі. А за декілька хвилин до закінчення першої третини гри Андрій Калініч встановив рівновагу.

pl11.jpg_effected

У другій дванадцятихвилинці сильнішими були шполяни, котрі завдяки голу Олександра Кудрі вийшли вперед. Але заключна частина гри була повністю за черкасцями. Переломним моментом у грі став штрафний, який заробив Олександр Куленко. У гравців команди „Шпола-ЛНЗ” було багато запитань щодо цього штрафного, на які лише після гри арбітр зміг дати пояснення. Потерпілий штрафний виконав на відмінно – і рахунок став 2:2. Після цього шполян неначе підмінили. Вони почали нервувати і в атаці гра в них розладилася. Цією нервозністю у грі номінальних гостей скористався Петро Степанов. Гравець „Дніпра” дальнім ударом відправив м’яч у сітку воріт „Шполи-ЛНЗ” й оформив дубль, встановивши остаточний результат матчу – 4:2.

Гол Петра Степанова

pl2222.jpg_effected

az1111.jpg_effected

У другому матчі дня між „Азотом” та „Профіспорт” (саме так правильно називати цю команду) розгорнулася справжня драма. Спочатку легко і впевнено розпочали гравці золотоніської команди. На три м’ячі у першому таймі „Профіспорту” в азотівців не знайшлося відповіді. Але у другому таймі вони (тобто азотів ці) відповіли сповна. На сім голів „Азота” у другому таймі „Профіспорт” відповів лише одним. Після цього відрізку гри рахунок вже став на користь черкаської команди – 7:4.

az2222.jpg_effected

У заключній частині азотів ці вже не відпустили гру. І хоча футболісти „Профіспорту”  намагалися у рахунку наздогнати черкасців, їм це не вдалося. За мінімальної переваги і з дуже результативним рахунком черкаська команда „Азот” все ж таки здобула перемогу і путівку у півфінал Кубка черкаської області з пляжного футболу.

az333.jpg_effected

az444.jpg_effected

Фото з матчу Дніпро 2003 - Шпола-ЛНЗ

pl4444.jpg_effected

pl333.jpg_effected

pl555.jpg_effected