„Дніпро 2003” – ще один четвертьфіналіст
Написав Дмитро Майстренко   
Понеділок, 04 червня 2012, 22:29
dnipro.jpg_effected

Сьогодні на пляжі „Живчик-Арени” з рахунком 4:2 „дніпряни” перемогли команду „Корольво” і стали четвертим учасником 1/4 фіналу Кубка області з пляжного футболу.


 

Дніпро 2003 – Корольво 4:2

Голи: Кот, Степанов (2), Лукієнко – Мачульський, Сухостат


На піску „Живчик-Арени” цього дня зустрілися дві рівні команди. Про що свідчить і рахунок. У першому таймі гра була рівною. Обидві команди мали гострі моменти, але жодній не вдавалося розписатися у воротах. І лише наприкінці тайму завдяки прицільному удару Павла Кота вдалося команді „Дніпро 2003” відправити сферу в сітку воріт Андрія Лєнчікова.

dn1.jpg_effected

У другому таймі гравці „Корольово” пішли відігруватися. Проте оборона „дніпрян” чітко захищалася і не допускалася помилок. Тоді номінальні гості застосували тактику передач від голкіпера відразу вперед. Спочатку м’яч прилітав до рук стража воріт „дніпрян”. Та в одному епізоді Сергію Мачульському вдалося вибороти сферу і відправити її у сітку воріт. Так із загальним рахунком 1:1 команди пішли на другу перерву.

mach.jpg_effected

Заключний тайм гри гравці команди „Корольово” розпочали із забитого м’яча. Його автором став Роман Супостат. Але в гравців „Дніпра 2003” знайшлося, що відповісти. Дубль Петра Степанова та гол Ярослава Лукієнка встановили остаточний рахунок гри 4:2.

dn2.jpg_effected

Варто відзначити чудову гру голкіпера номінальних гостей Андрія Лєнчікова, котрий своїми діями у багатьох епізодах не давав „дніпрянам” відзначитися. Він сміливо кидався в ноги і відбирав м’яч. Також дуже грамотно пресенгував нападників противника котрі опинялися з ним віч-на-віч.

За версією „Черкаського спорту” Андрій Лєнчіков став гравцем матчу.

lenchikov.jpg_effected

Андрій Лєнчіков, голкіпер "Корольово"

„Враження від гри просто чудові. Добре пограти так із знайомим як в одній команді, так і в іншій. Сьогодні програли, бо трішки не пощастило. І тренувань у нас не було. Сьогодні вперше граю. Та й фізично трохи підсіли. Проте мені дуже сподобалося гра”.

trybuny.jpg_effected

Нагадаємо, що 5 червня на пляжі "Живчик-Арени" відбудуться такі матчі:

Агро - Пальміра 18.00

Шпола-ЛНЗ - Матусів 19.00

Вергуни - Профіспорт 20.00