„Темна Конячка” та „Цетус” – четвертьфіналісти Кубка області
Написав Дмитро Майстренко   
Неділя, 03 червня 2012, 18:12
tk.jpg_effected

Сьогодні ще дві черкаські команди оформили вихід до наступного раунду Кубка області з пляжного футболу.


 

Темна Конячка – Живчик 8:2

Голи: Розсоха (2), Немчинов, Мірошниченко (2), Поліщук (2), Криштоп – Новіков, Губа

Канів – Цетус 3:7

Голи: Уваров (3) – Сидоренко Сергій, Гамалій (2), Шицький (2), Лисенко (2)

 

У першій зустрічі сьогоднішнього ігрового дня на майданчика „Живчик-Арени” зустрілися „Темна Конячка” та „домашня” команда „Живчик”. І їхній матч став справжньою окрасою дня.

З перших хвилин гравці „Конячки” дали зрозуміти, що вони налаштовані швидко все вирішити. „ТК” володіли більше м’ячем і організовано захищалися. У першому таймі „живчикам” складно було довести справу до удару. Натомість футболісти „Конячки” досить легко проходили оборону суперників та забили два голи.

tk1.jpg_effected

Першим у матчі відзначився Богдан Розсоха, який невідпорним ударом відправив м’яч у сітку воріт. А на прикінці тайму подвоїв перевагу Андрій Німчинов. Гравці „Живчика” на таку заявку аргументів не знайшли. І перший тайм так і закінчився з рахунком 2:0.

На початку другої частини гри Олександр Мірошниченко ще збільшив перевагу у рахунку, забивши свій перший у цьому матчі гол.

Також у другому таймі гравцям „Живчика” нарешті вдалося розпечатати ворота „Темної Конячки”. Саме у цей період гри відзначилися Ілля Новіков та ударом зі штрафного Богдан Губа. Але це їм не допомогло наздогнати суперників у рахунку. „Конячка” у відповідь забила аж п’ять м’ячів, довівши загальний рахунок гри до розгромного 7:2.

kaniv2.jpg_effected

У заключній частині гри гравці „Темної Конячки” заспокоїлися і в „живчиків” почали з’являтися моменти для ударів. Проте молоді гравці „Живчика” не змогли скористатися цією розслабленістю суперника. А Юрій Криштоп встановив остаточний рахунок гри 8:2. Таким чином, „Темна Конячка” без особливих зусиль проходить стадію 1/8 фіналу і чекає на свого суперника вже в четвертьфіналі.

kaniv5.jpg_effected

В іншому матчі, що теж відбувся на майданчику „Живчик-Арени”, зустрічалися команди „Канів” та „Цетус”.

Перед грою стало відомо, що команда, котра заявлялася на цей турнір під назвою „Наша Ряба”, змінила склад гравців та назву. Так з’явився на турнірі колектив „Канів”.

Незнайома глядачам команда „Канів” у цьому матчі була справжньою „темною конячкою” і невідомо, що можна було від неї очікувати. Перший тайм показав, що зійшлися рівні команди. Команди взаємно обмінювалися гострими випадами, проте жодні з команд не вдавалося відправити м’яча у сітку воріт суперника. Але у другій половині першого тайму гравці „Цетуса” організували гольову атаку, яку завершив точним ударом Сергій Сидоренко.

kaniv4.jpg_effected

Здавалося, на першу перерву команди підуть за такого рахунку. Та коли до кінця залишалася хвилина, Володимир Уваров зрівняв рахунок, забивши свій перший у сьогоднішньому матчі гол.

У другому таймі команди зіграли вже значно веселіше. Першими знову відзначилися гравці „Цетуса”, а саме В’ячеслав Гамалій. Проте лише за якусь хвилину після цього у воротах Олександра Манжели знову розписався Володимир Уваров. „Цетус” знову почав насідати на ворота канівчан. Найнебезпечнішим у цей ігровий відрізок був нападник черкасців В’ячеслав Гамалій, який декілька разів небезпечно пробивав по воротах „Канева”. І саме він знову вивів свою команду вперед. Але „Канів” знову дуже швидко відігрався зусиллями все того ж таки Володимира Уварова.

kaniv3.jpg_effected

Під завісу другого відрізка матчу „Цетус” таки зумів вирвати перемогу в цій дванадцятихвилинці. Голкіпер канівчан не зумів парирувати удар Євгена Шицького. І команди пішли на другу перерву за рахунку 3:4.

У заключному таймі чи то сил не вистачило канівчанам, чи дався в знаки досвід черкасців, але „Цетус” легко здобув перемогу, забивши три м’ячі. Отже, з рахунком 3:7 перемогу і, відповідно, путівку в 1/4 Кубка здобувають гравці „Цетуса”.

kaniv.jpg_effected

Варто відзначити непогану гру канівського легіонера Армстронга. Він вперше взяв участь у такого виду змаганнях. Але його гра сподобалася глядачам.

 

Армстронг, легіонер "Канева"

Наступні матчі 1/8 фіналу Кубка області з пляжного футболу відбудуться на "Живчик-Арені":

04.06.2012 р. "Дніпро 2003" - "Корольово" 19.00

05.06.2012 р. "Агро" - "Пальміра" 18.00

                          "Шпола-ЛНЗ" - "Матусів" 19.00

                          "Вергуни" - "Профінспорт" 20.00

06.06.2012 р. "Явір" - "Надія" 18.00

ka