Став відомий перший четвертьфіналіст Кубка області з пляжного футболу
Написав Дмитро Майстренко   
Субота, 02 червня 2012, 20:37

azot.jpg_effected

Нею стала команда „Азот”, яка сьогодні переграла з рахунком 9:6 „Торнадо”.

"Азот" - "Торнадо" 9:6

Голи: Юрій Усаковський (4), Сергій Усаковський (2), Олександр Стояновіч (2), Ігор Карелін - Юрій Семенюк, Дмитро Сидоренко (3), Калашник, Ростислав Саввопуло


Очікувалося, що у цьому матчі глядачі побачать надзвичайно цікаве протистояння братів „Азота” і „Торнадо”, які є лідерами своїх команд. У „азотівців” є брати Усаковські, у „торнадівців” – брати Чуприни. Але, на жаль, брати команди „Торнадо” не змогли приїхати на гру. Та від цього шанувальники побачили не менш цікаву гру.

Зазначимо, що у „Торнадо” не було ще одного лідера – Олексія Цюпаченка, який теж не зміг взяти участь у цьому протистоянні. Та незважаючи на такі втрати в „торнадівців” було достатньо гравців на два рівноцінних склади.

azot1.jpg_effected

Розпочали гру команди без розкачки. Два швидких голи Дмитра Сидоренка забезпечили доволі комфортну перевагу команді „Торнадо”. Але іншої думки були гравці „Азота”, зокрема, брати Усаковські. Дубль Юрія зрівняв рахунок між командами. А голи Сергія Усаковського та Ігора Кареліна вивели „азотівців” уперед. Так, команди і закінчили перший період гри.

azot3.jpg_effected

У другому періоді гравці команди „Азот” лише збільшили свою перевагу до рахунку 6:3. А в останній частині гри, вміло обороняючись довели свою перевагу рахунку 9:6.

azot2.jpg_effected

Цікаво, що у цьому матчі взяв участь Юрій Усаковський, який приїхав аж із Києва на цей турнір. І саме його чотири голи допомогли команді „Азот” першою здобути путівку до четвертьфіналу Кубка.

 

Юрій Усаковський, автор чотирьох м’ячів