Чемпіонат Черкаської області з пляжного футболу. 3 тур
Вівторок, 06 серпня 2019, 14:00

060819 1

Минулої неділі, 4 серпня, пройшов черговий третій тур обласних змагань із пляжного футболу.

 

Перша гра «Слобода» – «Ruver» розпочалася жваво. Вже на другій хвилині підопічні Віталія Косуна відкрили рахунок (гол забив Шевченко). Не пройшло і хвилини, як суперник зрівнює рахунок (Макогон), а ще за 3 хв. виходить уперед (Дяченко).

Початок другого тайму був теж за хлопцями з району (збільшив перевагу Погребняк). «Ruver» виглядав дещо розгублено, але, до кінця тайму зібралися та відновили рівновагу (відзначилися Андрійченко А. та Косун).

У третій 12-тихвилинці точилася рівна боротьба, шальки терезів схилялися то в одну, то в іншу сторону. На 31 хв. зустрічі за «зелених» знову відзначився Шевченко. Забувши про оборону «Слобода» кинула всі сили на те щоб відігратися і пропустила ще два м`ячі у свої ворота (Безлюда, Андрійченко А.). Загальний рахунок 3:6.

Друга гра «Сила і Честь» – ГУНП 6:3. У цій зустрічі хлопцям з поліції треба було «зв’язати» лише одного гравця у складі суперника – Агаріна Нікіту, який відзначився аж 5-ма забитими голами! І, можливо, все б було добре. Спираючись на статистику, можна сказати, що ГУНП у четвертому-п`ятому турі порадує своїх вболівальників першими набраними очками. Лише можемо побажати успіху! А голи ще забивали: Марченко («Сила і Честь»), Хайонін, Бойко, Вечірній (ГУНП).