Сезон пляжного футболу в Черкасах відкрито!!!
Вівторок, 09 липня 2019, 15:56

IMG 20190707 203019

Чотири команди розіграли традиційний турнір із пляжного футболу – «Кубок Живчика»

 

Жеребкування розбило команди на такі пари. У першому півфіналі зустрілися «Цетус» та «Одна Родина». Розгойдувалися команди аж два тайми:  «Родина» відкрила рахунок на почаку зустрічі, «Цетус» після перерви його зрівняв. А от вже у третьому таймі почалося: забито було ще чотири м`ячі, при чому «Цетус» був завжди у ролі наздоганяючого. Основний час гри закінчився із рахунком 3:3. У додані три хвилини овертайму Павло Присяжнюк вириває перемогу для своєї команди. Голи ще забивали: Гамалій, Кіт, Волощук («Цетус»), та Агарін Н., Бондаренко, Марченко («Одна Родина.»)

 

IMG 20190707 201355

 

Другий півфінал «Дніпро» – «Ruver». У цій грі суперники довго не придивлялися одне до одного і вже за перші два тайми було забито шість м`ячів (3:3). У третьому таймі «Дніпро» додає потужності і забиває ще два м`ячі – хет-триком відзначився Олександр Колос. Ще за «синіх» забивали Лобов і Стєпанов. У «Ruvera» голи на рахунку Тарановича, Шевченка та Мини.

 

IMG 20190707 191339

 

Фінал «Цетус» – «Дніпро». Початок сезону, перший ігровий день на піску, команди втомлені., але вболівальників цього недільного вечора було більше ніж вдосталь: на трибунах, за ворітьми, навколо поля. Скучили за баталіями!  І не пошкодували. Рахунок 3:4 не відповідає дійсності і це завдяки впевненій грі воротарів Сорокіна, з одного боку, та Магльованого і Єрошова з іншого. Голи на рахунку: Волощук, Сидоренко, Сорокін («Цетус»), Мачульський, Колос, Олександров В., Стєпанов («Дніпро»).

Вітаємо підопічних Олександра Солов`я з першим трофеєм цього сезону.