Приходить літо, а з ним і пляжний футбол!
Написав Максим Гаптар   
Вівторок, 15 травня 2012, 11:08

beachfootball305z_c523acaa_600x450

Надворі спека, тому футбол переходить у літній вимір. Найближчим часом у Черкасах розпочнуться масштабні змагання з пляжного футболу.

 

Традиційно влітку у Черкасах проходить низка турнірів з пляжного футболу. Цей різ також не є винятком. 26-го травня у нашому місті пройде Кубок Дніпра з пляжного футболу. Очікується, що у змаганнях візьмуть участь серйозні колективи. На черкаський пляж завітають такі імениті команди: чемпіон Дніпропетровська з пляжного футболу – «Вибір», чемпіон Кременчуга – «Лукас», чемпіон Черкас – «Темна Конячка» та ще одну команду тримають у таємниці.

Змагання розпочнуться о 10-й годині на пляжі по вулиці Героїв Дніпра поблизу Андріївської церкви.

 

Через тиждень після Кубка Дніпра у нашому місті пройдуть інші не менш цікаві змагання. Кубок Черкаської області з пляжного футболу розпочнеться з 2-го червня. Матчі кубка проходитимуть у суботу, неділю, вівторок, середу та четвер. До участі у кубку долучилися такі знані команди: «Цетус», «Темна Конячка», «Дніпро-2003», «Торнадо», «Сандора», «Вергуни», «Золотоноша», «Матусів», «Агро», «Надія».

Команди будуть розбиті на дві зони, по дві кращі команди з яких розіграють між собою півфінали та фінал. Стартовий внесок становить 400 грн. Всі охочі взяти участь у Кубку області звертайтеся за телефоном 097 705 47 85