Результати 7 туру чемпіонату Черкаської області з пляжного футболу
П'ятниця, 17 серпня 2018, 23:41

IMG 20180815 200802

У Черкасах на «Живчик-Арені» тривають матчі другого кола обласних змагань

 

«Цетус» – «Вергуни» 5:1

Перший тайм пройшов за рівної боротьби і лише на останній хвилині Богдан Щерба вивів «Цетус» вперед. На початку другого тайму супернику вдається зрівняти рахунок (гол забив Погребняк), але це все на що в цей вечір спромоглися «Вергуни». До кінця зустрічі на майданчику панували лише підопічні Сергія Сидоренка. Знову голом «через себе» порадував Олександр Євтушевський. Ще за «Цетус» забивали Сорокін, Кіт, Волощук.

 

 

«Шевченків край» – «Ruver» 5:4 (дот.час, пенальті)

IMG 20180815 190635

Вже вкотре команда зі Звенигородщини не радує своїх вболівальників повним складом учасників. Так і цього разу «Шевченків край» стартував без жодної заміни. На жаль для себе цим не змогли скористуватися суперники, маючи у своєму арсеналі аж 13 гравців, а шанс був! У першому таймі обидві команди розгойдувались, не загострюючи ситуацію (0:0). У другому таймі було забито аж 5 м'ячів. Команди по черзі розписувалися у воротах одне одного. За мінімальної переваги, на перерву «край» пішов у ролі лідера. Хоча, під час гри, у «чорно-зелених» і з'явилася одна заміна (додався Агарін Н.), але цього було замало. Основний час закінчився в нічию (3:3). Додатковий час також не виявив переможця (0:0) і лише по пенальті «Шевченків край» вириває перемогу і заносить до свого активу лише одне очко. Голи забивали: Колядко, Бабінський, Магльований, Таранович (п) («Ruver»); Петришин–2 + пен., Агарін, Біда пен. («Шевченків край»).

 

 

«Одна Родина» – «Дніпро» 2:8

Боляче було споглядати на команду під такою назвою як «Одна Родина»! Скоріш за все в цій грі підійшла б назва «Хлопчики для биття»! Жодної заміни і це на піщаному майданчику, та й ще проти діючих Чемпіонів! Хоча хлопцям треба віддати належне, всі три тайми мовчки відпрацювали, навіть вели у рахунку на початку зустрічі (склад справжніх чоловіків: Євтушенко, Джура, Головко, Раззаков, Поволоцький («Одна Родина»)). В цій грі «покером» відзначився Лобов О. («Дніпро»), ще голи забивали: Коркішко–2, Колос–2 («Дніпро»), Євтушенко, Головко («Одна Родина»).

За перебір «жовтих» карток, наступну гру пропускає Петришин («Шевченків край»).