Результати 6 туру чемпіонату Черкаської області з пляжного футболу
Субота, 11 серпня 2018, 09:26

IMG 20180808 201747

У Черкасах на «Живчик-Арені» стартувало друге коло обласних змагань

 

«Ruver» – «Вергуни» 6:5

Очевидно, що команда із Вергунів зробила певні висновки, що до гри на піщаному майданчику. З таким «зубром» як «Ruver», тягалися на рівних!

З першої до останньої хвилини рахунок зустрічі тримав у напрузі і команди, і вболівальників. За 5 хв. до закінчення гри команда з району навіть вела у рахунку в один м'яч, але в цей день у складі «зелених» був іменинник, Олександр Скоряк, якого аж ніяк не хотілося розчаровувати! І бажану перемогу було здобуто.

Голи на рахунку: Головченко–2, Бондар, Соколовський, Магльований, Бабінський («Ruver»); Губа–2, Безродний–2, Литвиненко («Вергуни»).

 

 

«Цетус» – «Одна Родина» 6:5 (дод. час)

Не менш запеклою виявилася і ця гра! Гравці з «Родини» були налаштовані на перемогу як ніколи!!! Пропустивши гол на початку, одразу відігралися і, до кінця зустрічі, лідирували. Але неодноразові чемпіони витримали і такий натиск, та на передостанній хвилині матчу зуміли зрівняти, а у додатковому часі – вирвати перемогу!

Голами «через себе» відзначились: Євтушевський О., Присяжнюк П. («Цетус»). Також за «гранатових» забивали: Волощук–2, Щерба, Гамалій. З іншого боку: Панасенко–2, Бондаренко, Головко, Раззаков. Жовті картки отримали: Гамалий («Цетс»), Бондаренко («Одна Родина»).

 

 

«Шевченків край» – «Дніпро» 2:3 (дод.час).

Не менш цікавим виявилося і це протистояння. Усі три тайми точилася рівна боротьба (1:1, 1:1, 0:0). Але такий рахунок лише завдяки гарній грі воротарів обох команд, Ярослава Магльованого та Ярослава Іщенко! Бо футбол і є та гра, де кожен на своєму місці виконує свої обов'язки! І лише у додатковий час Олександр Лобов здобуває бажані два очки для своєї команди і «Дніпро» закріплює своє лідерство на початку другого кола. М'ячі ще забивали: Агарін, Аргєєв («Шевченків край»), Лобов, Дмитренко («Дніпро»).