Результати 4 туру чемпіонату Черкаської області з пляжного футболу
Написав Администратор Черкаський Спорт   
П'ятниця, 27 липня 2018, 17:11

IMG 20180725 192301

На «Живчик-Арені» відбулися два матчі чергово туру обласного чемпіонату

 

«Вергуни» – «Цетус» 2:7

Із кожною грою команда з Черкаського району додає у грі. Так і цього разу, поки суперник «розгойдувався», на початку першого тайму зуміли повести у рахунку (гол забив Сухенко). Але вже до кінця першого тайму «Цетус» порадував своїх вболівальників, забивши три м'ячі (Сухоцький–2, Гамалій). Другий і третій тайми проходили за переваги неодноразових Чемпіонів, повністю контролювавших гру і довівши її до логічного завершення. Голи такж забивали: Сухоцький, Євтушевський, Волощук, Гамалій («Цетус»), Литвиненко («Вергуни»).

 

 

«Ruver» – «Шевченків край» 5:6 (5:5 осн.час).

Дуже цікавою і динамічною виявилася звітна гра. Дивлячись на те, що наближалася величезна хмара, команди одразу почали грати у «відкритий» футбол і вже за перші 12 хв. було забито аж 7 м'ячів! Спочатку Остренко («Шевченків край»), зі штрафного відкрив рахунок. Потім три поспіль м'ячі забив «Ruver» (А.Андрійченко–2, Швиденко), а ще пізніше, вже «Шевченків край» забиває поспіль три м'ячі (Аргєєв, Матвієнко, Остренко). 1-й тайм – 3:4.

У другому таймі, з боку природи, почалась ціла «вистава»: грім, дощ (злива), шквальний вітер, сіро-чорні хмари, гра відбувалася у напівтемряві! У головного судді, навіть свисток був повністю залитий водою... І треба віддати належне командам за те, що ні в кого і гадки не було про припинення гри!!! У боротьбі зі стихією, команди розійшлися «миром».

В 3-му таймі погода вгамувалася, замайоріла веселка і суперники знов взялися з'ясовувати стосунки. Дальнім ударом Андрійченко встановлює рівновагу (4:4), потім Марченко виводить знову «край» вперед. Наполеглевість Андрійченка знову дала свої плоди, і ось, рахунок вже 5:5! Гру переведено в додатковий час. Вдруге на цьому Чемпіонаті «Шевченків край» здобуває бажані очки в овер-таймі – гол на рахунку Матвієнко.