Результати 3 туру чемпіонату Черкаської області з пляжного футболу
Субота, 21 липня 2018, 10:40

200718 4

На «Живчик-Арені» відбулися три матчі чергово туру обласного чемпіонату

 

«Вергуни» – «Одна Родина» 2:3

У першому таймі команди придивлялися одне до одного і розійшлися миром (0:0). У другому суперники обмінялися забитими м'ячами (3 хв. Дровольський («Одна Родина»), 10 хв. Давиденко («Вергуни»)). У заключному раунді, гра дещо пожвавішала. Вперше на цьому турнірі команда з району вийшла вперед (знову відзначився Давиденко) і могла подвоїти перевагу, але бракувало майстерності! Втім «Родина» своїх моментів не впустила! Голи: Гаркавий, Дровольський. 

 

«Цетус» – «Шевченків край» 4:1

Дивно, але бронзовий призер Чемпіонату України з футзалу (ІІ ліга) «Шевченків край», не досить серйозно підійшов до цієї гри. На заміні був лише другий воротар. А така титулована у пляжному світі Черкащини команда, як «Цетус», такого ставлення до себе – не вибачає! І, як результат, прогнозована перемога останніх. Голи: Присяжнюк П., Кіт, Скорняков, Гамалій («Цетус»); Агарін Н. («Шевченків край»).

 

«Дніпро» – «Ruver» 3:2

Гра видалася динамічною, цікавою, бойовою. Грали на зустрічних курсах, кожен хотів перемогти. 1-й тайм 0:0, другий в – 2:2 і лише в 3-ому синьо-білі вирвали перемогу. Голи: Косун - 2 («Ruver»), Колос–2, Коркішко («Дніпро»).