Чемпіонат Черкаської області з пляжного футболу
Субота, 14 липня 2018, 09:36

IMG 20180711 184631

На «Живчик-Арені» відбулися матчі другого туру обласного чемпіонату

 

«Вергуни» – «Шевченків край» 1:8

Поступово, команда з Черкаського району, набирає обертів. Так, поки що, мало чого вдається! Але хлопці із Вергунів борються з першої до останньої секунди, незважаючи на результат. Команда із Звенигородщини має у своєму складі дуже досвідчених гравців і тому захопивши лідерство, з перших хвилин довела гру до логічного завершення. Голи забивали: Давиденко («Вергуни»), Агарін–2, Дєєв–2, Марченко–2, Петришин, Біда («Шевченків край»).

 

«Дніпро» – «Цетус» 5:1

Центральний матч туру. Дивлячись на результат, очікуваної боротьби не вийшло. І в цьому є велика заслуга воротаря синьо-білих Ярослава Магльованого. Польові гравці теж виконували свої обов'язки, забиваючи м'ячі у ворота суперника. Не кращий день для «Цетуса»! На 5 голів у свої ворота, змогли відповісти лише одним. Знову хет-трик від Лобова, + Пуш, + Мачульський і за «Цетус» відзначився Гамалій.

 

«Ruver» – «Одна Родина» 3:1 

Окрасою вечора стала ще одна феєрична гра воротая Віталія Косуна. Відбити м'яч, який летів в 9-ку, – без проблем! Парирувати майже пенальті, теж в його стилі. Приклад капітана на практиці, як треба грати!!! Хоча «Родина» і вигравала по ходу гри 1:0 (гол Панасенко О.), але жага до перемоги «зелених» була сильнішою! (два м'ячі від Колядко Ю. і один від Андрійченко А.).

У суботу, 14.07.18., о 20.00 відбудеться другий півфінал Кубку Черкаської обл. з пляжного футболу. Між собою зустрінуться: «Дніпро» та «Одна Родина». Запрошуємо вболівальників підтримати свої команди.