Визначилися призери чемпіонату Черкащини з пляжного футболу
Середа, 06 вересня 2017, 14:20

060917 p1

Незважаючи на те, що залишився незіграним 1 матч доля чемпіонських медалей визначилася

 

Матчі 10 (завершального) туру змагань:

«Торпедо» – «Одна Родина» 2:4

090617 p2

Перші два тайми обидві команди добросовісно «відходили» по піску… Моменти виникали, але «гострими» їх не назвати. Навіть вболівальники підганяли гравців. А от у 3-му таймі, нарешті, можна було побачити голи в одні та інші ворота! І, як не дивно, команда, яка вже за медалі не бореться  і не мала (уже вкотре) воротаря, повела в рахунку 2:0. Відзначились  Кошенко та Шевченко («Торпедо»). Погано, що маючи таку назву як «Одна Родина» – ця команда, останнім часом, дуже рідко її виправдовує! Але є бійці, яким не байдуже майбутнє і сьогодення цього колективу. І, завдяки цим гравцям, а команда мала лише одну заміну, хід поєдинку було перевернуто на свою користь. Хет-трик від Агаріна Н. та гол від Марченка, забігаючи наперед, принесли «Одній Родині» бажані «бронзові» медалі (перший пляжний трофей).

 

Гра «Ruver» – «SolTex» порадувала вболівальників перебігом подій та своїм відношенням гравців обох команд за кінцевий результат матчу. Адже перемога «SolTex» приносила їм «золото», а перемога «Ruver» – гарантувала їм «бронзу». У цій грі, на відміну  від попередньої, неможливо було відволіктись хоча б на хвилину. Важке дихання гравців обох команд, було навіть чутно на трибунах.

060917 p3

Складно віддати перевагу хоча б одному з суперників  за самовіддачу в цьому двобої. Спітнілість форми та вогонь в очах говорили самі за себе! І, якщо у «помаранчевих», у перших двох таймах, удари по воротах були то поряд, то – автогол влетів, то у «Ruver», у ціль потрапляло все і, по закінченні другого тайму, вони вели у рахунку 4:2. А, з таким перебігом подій, минулорічний чемпіон  був ніяк не згоден і, маючи у своєму складі  таких досвідчених гравців, як Степанова, Лобова, Ткаченка, які по черзі «розписалися» у воротах суперника, довели діло до бажаного завершення. Правда, підопічні Віталія Косуна, на предостанній хвилині, мали шанс рахунок зрівняти, але Андрійченко Артем, з «убійної» позиції, – схибив! Перемога «SolTex» 5:4.

Друге місце посів «Цетус» і «бронза» у «Однієї Родини»!

Останній матч 10-го туру «Цетус» – «Темна Конячка», який не відбувся за погодних умов (сильна злива) і, який вже нічого не вирішує, – буде проведено цієї п'ятниці, 08.09.17 о 18.30. Після гри відбудеться нагородження переможців та кращих гравців сезону.

 

А у неділю, 10.09.17, пройдуть півфінали та фінал Кубку Черкаської області з Пляжного футболу.

10.00 «Одна Родина» – «SolTex»

11.00 «Ruver» – «Торпедо»

12.00 Фінал

 

Прес-служба чемпіонату області з пляжного футболу