Два хет-трика від «Цетус» та «покер» від команди «Ruver»
Вівторок, 01 серпня 2017, 11:35

070717

Відбулися матчі чергового шостого туру чемпіонату Черкаської області із пляжного футболу

 

Недільного ранку погодні умови ставали на заваді змістовної та красивої гри. Шквальний вітер піднімав  пісок аж до рівня очей... Але це не завадило командам «Цетус» та «Торпедо» забити на двох 11 м'ячів! Вже на 5-й хвилині, В'ячеслав Гамалій, зі штрафного, відкриває рахунок, а на 8-й та 10-й хвилинах, Роман Халявка збільшує перевагу «Цетус».

Другий тайм пройшов за рівної боротьби. Команди відзначились лише по одному забитому м'ячу (Кіт Павло «Цетус» та Панченко Владислав «Торпедо»).

На третій тайм «торпедівці» вийшли з наміром дати бій, але все той же, Кіт, на 1-й та 3-й хвилинах, поховав усі сподівання «червоних» на позитивний результат цього матчу в свою сторону. Ще по голу за «Цетус» забили Гамалій та Халявка, а «Торпедо» відповіло голами Сухоцького та Панченка. У підсумку 8:3 – гарний подарунок від своєї команди, одному з кращих гравців «Цетус» Павлу Кіт, з нагоди його весілля ! Сам же новоспечений «чоловік» відзначився хет-триком, а один з голів – ударом через себе! Федерація пляжного футболу Черкаської області щиро вітають молоду сім'ю з новим кроком у їхньому житті!

 

010817 1

Рождается семья и, каждый из сторон,

Не вправе нанести, пусть даже, незначительный урон !

Пока блестят глаза, наполнены любви,

Два сердца – в один такт – мгновенья береги !

Всегда подставь плечо, от злобы – защити, 

Все, что горит в душе, ты бережно храни...

Будь крышей очага, любовь свою дари,

По жизни, лет так 100, вы будете идти!

Невзгоды и беда, вдруг встанут на пути, 

Лишь вместе, лишь вдвоем – все сможете пройти!

И дай вам Бог познать, чудесней из чудес,

Когда «цветок» любви появится на свет!

                                                                        Юра К.

 

Вечірня гра «Темної Конячки» проти «Ruver» була тріумфальною і сповненої розчарування. Після 1-го кола «зелені» мали непристойне для себе останнє місце, – і це спонукало їх до рішучих дій. Здається, навіть, потусторонні сили допомагали забивати в цій грі. В ворота суперника влетіло навіть декілька курйозних голів. А от «Темній Конячці» так не щастило, створивши за гру біля 8-ми моментів – не змогли реалізувати жодного...То впевнена гра воротаря «Ruver», Нікіти Соколовського, то просто, якесь, диво не давало «шкіряному» потрапити до сітки. Загалом 6:0. «Покер» на рахунку Андрійченка Артема та «дубль» його брата, Олега.

Сподіваємось, що ця перемога додасть свіжих сил команді Віталія Косуна і до кінця 2-го кола ми будемо спостерігати на перипетії турнірної таблиці!