Українська молодіжка провела у Черкасах тренування (ВІДЕО)
Написав Максим Гаптар   
Середа, 07 жовтня 2015, 21:01
07102015ukraineu21training
Завтра, о 19.00 збірна України U21 проведе матч з Ісландією. Напередодні гри, головний тренер команди, Сергій Ковалець зустрівся з місцевими журналістами, а команда провела відкрите тренування.
За словами керманича українців, збірна готова до протистояння. У Черкасах футболісти полюбляють грати й очікують на цікавий і не простий матч.
Сергій Ковалець, головний тренер збірної України U21:
"Збірна Ісландії лідер групи, більшість гравців грають у чемпіонатах Данії, Шотландії, Норвегії, в основних складах. Це міцна й сильна команда. Хтось може казати, що в Ісландії тільки вулкани й риболовля. Ні, футбол там на пристойному, державному рівні. Головна команда вже кваліфікувалася на Євро-2016. Це все результат роботи держави протягом останніх 20-ти років".
Після спілкування з пресою, на Центральному стадіоні відбулося відкрите тренування збірної. На матч з ісландцями у збірної є кадрові втрати, зокрема відсутній Гринь та Бурда. Втім, тренерський штаб знайде заміну цим виконавцям. Серед потенційних лідерів команди - гравець "Баєра", Владлен Юрченко та гравець "Шахтаря", Віктор Коваленко. Втім на провідних ролях і вихованець смілянського футболу, Іван Петряк. Появу цього футболіста варто очікувати у стартовому складі.