«Черкаський Дніпро» - така нова назва нашого професіонального клубу!
Написав Стас Лопес   
Неділя, 20 липня 2014, 17:20

YuPE2uFruIM

«Славутичу» таки змінили назву! Те, що вимагав черкаський фансектор протягом двох сезонів таки відбулося.

Керівництво клубу, після п’ятничної наради прийняло рішення назвати клуб «Черкаський Дніпро». Історичну назву вирішили прийняти колективним рішенням. Окрім генерального директора клубу – Володимира Лашкула його ухвалив губернатор Юрій Ткаченком, міський голова Сергій Одарич та голова черкаської обласної ради Валентина Коваленко.

 

Про це на сьогоднішньому брифінгу повідомив Володимир Лашкул. Таким чином уже 26-го липня на перший матч сезону проти «Скали» черкасці виходитимуть з новою назвою. Працюють і над емблемою та новими кольорами клубу. Очікується, що в абсолютно новій формі черкасців можна буде побачити 2-го серпня, під час домашньої гри проти колективу «Кремінь».

 

ko89IMG 2000

 

Цікаво, що сперше команду хотіли переназвати в "Дніпро", однак перепоною стала уже зареєстрована марка футбольного та баскетбольного клубів Дніпропетровська. Нам приємно, що «Черкаський спорт» теж допоміг визначити пріоритети вболівальників. Зокрема важливим стало голосування нашого ресурсу у якому прийняло участь більше трьох тисяч респондентів. 

 

6507326483294

 

Володимир Лашкул, генеральний директор ФК "Черкаський Дніпро":

 

Фактично представники фан-сектора (вони теж були присутні на брифінгу) залишилися задоволені зміною назви, яку вимагали протягом двох сезонів.