Прев’ю перенесених матчів чемпіонату області
Написав Максим Гаптар   
П'ятниця, 18 липня 2014, 11:08
18072014perenosoblstpreiewDSC02328
Цієї суботи відбудеться чотири перенесених матчі чемпіонату Черкаської області з футболу. На цьому, перше коло чемпіонату буде офіційно завершено. До вашої уваги прев’ю матчів.
 
Білозір’я, 17.00
«Зоря» – «Наша Ряба»
Арбітри: Баранов І., Лобанов В., Салівончик І.
«Наша Ряба» так і не завершить перше коло у верхній частині турнірної таблиці. Команда перебуває на 8-ій сходинці й шансів на покращення цієї позиції у неї практично немає. Перенесений матч другого туру не віщує нічого хорошого для катеринопільців. Чинний чемпіон не втрачав очки у цьому чемпіонаті й не збирається це робити у матчі з «Рябою». На власному полі білозірські футболісти завжди грають добре, домашнє штучне покриття чудово підходить для швидкісної та комбінаційної гри «Зорі». Тому ніяких інтриг тут вигадувати не потрібно. «Ряба» повинна «окопатися в захисті» та сподіватися на бодай нічию.
Прогноз – 3 : 0.

 

Монастирище, 17.00
«Авангард» – «Уманьферммаш»
Арбітри: Луценко О., Собовой О., Шланчак В.
Дальнє протистояння Монастирища та Умані. «Авангард» на власному полі спробує зіпсувати настрій уманчанам, які провели не поганий матч з «Зорею», але поступилися. Уманська команда прагнутиме реабілітуватися й здобути три очка, аби лишитися на горі турнірки. «Авангард» застовпив за собою місце у першій 6-ці, тому навіть у разі поразки монастирищенський клуб залишиться при своєму. Втім шанси на успіх в домашньому матчі в команди є. «Авангард» цього сезону вже демонстрував цікаві результати. Тому «ферммашівцям» не потрібно розслаблятися. Варто ретельно готуватися та налаштовуватися на цей матч. Адже в Монастирищі грати завжди не просто. Однак це не змінює статусу обох команд. «Уманьферммаш» - фаворит матчу й повинен перемагати.
Прогноз – 0 : 2.

18072014perenosoblstpreiewDSC01822 

Паланка, 17.00
«УТК-Ятрань» – «Пальміра»
Арбітри: Погорілий М., Діхтяр В., Цибулько С.
«УТК-Ятрань» у своєму стилі проводить перше коло. Команда демонструвала якісну гру, проте були й несподіванки. В останньому матчі кола підопічні Олександра Єжаченка мають хороший шанс закріпитися на четвертій позиції, а в разі програшу «Уманьферммашу», вийти на третій рядок. Для цього паланківцям потрібно перемагати в «Пальміри». З огляду на клас команд, у перемозі «УТК» важко сумніватися. Однак «Пальміра» може здивувати. Якщо команда наведе лад у захисті, шанси на успіх не такі й примарні. На контратаках молодий колектив з Пальміри достатньо небезпечний. Втім «Ятрань» більш організований клуб, який не повинен «осіктися» на власному полі.
Прогноз – 2 : 0.

 

Золотоноша, 17.00
«Ураган» – «ЛНЗ-Лебедин»
Арбітри: Цибулько Є., Михайлюк П., Бурлай М.
Легка прогулянка для «ЛНЗ-Лебедин». Саме так зараз сприймається матч цих команд. Ще на старті чемпіонату (коли мав бути зіграний цей матч), зустріч цих команд вбачалася як цікаве протистояння. Зараз же, один із лідерів випробовуватиме на міцність аутсайдера. Розібраний та деморалізований «Ураган» лише раз перемагав цього сезону, в останніх матчах у команди не вистачає гравців, щоб виставити стартовий склад. Тут і не виїзд до Монастирища згадується. Шансів на успіх у матчі проти сильної команди з Лебедина в «ураганівців» просто немає. Потрібно дограти цей матч і до початку другого кола вирішити всі проблеми зі складом, необхідно підсилюватися.
Прогноз – 0 : 3.