Резонанс. «Пальміра» підозрює участь у складі свого суперника трьох легіонерів
Написав Стас Лопес   
Понеділок, 14 липня 2014, 20:53

 1poisk-lyudey-v-internete-586x250

  Останній тур чемпіонату області з футболу продовжує дивувати своєю скандальністю.

Цього разу до нашої редакції звернувся президент «Пальміри» Сергій Макаренко з тим, що в останньому матчі за участі його команди («Олімп» – «Пальміра» 2:2) у складі суперника взяли участь відразу три незаявлених легіонери. Сам Макаренко сьогодні вже подав протест до ФФЧО щодо цієї історії, але не вірить у справедливе рішення КДК. Ймовірно, цю справу будуть розглядати у четвер.

 

   «Я вже втомився від цих історії, які повторюються ледь не кожного матчу. Чому ми маємо дотримуватися вимог регламенту на 100 відсотків, а деякі інші клуби чемпіонату лише на 50, – розпочав свою розповідь Сергій Макаренко. –   Перед самісіньким початком суботнього матчу ми зрозуміли, що, як мінімум, кілька гравців «Олімпа» не є місцевими, а у федерації футболу мені заявили, що у них немає жодного легіонера. Так от, перед самим стартом матчу Цюпаченко (гравець «Пальміри») зустрів свого старого знайомого, який є явно кіровоградцем. Правда, він просидів весь матч на лавці запасних «Олімпа». Ще троє підозрілих таки зіграли. Розумієте, я сам провів не один рік у склад і «Олімпа» і грав за каменську команду, яка виходила у Вищу лігу. Фактично всіх місцевих я знаю, у нас у складі є теж низка гравців з Кам’янки і всі вони поняття не мають, що це за тріо гравців грало, причому вони явно виділялися у складі «Олімпа». Ще до завершення матчу я сказав інспектору гри (Білорусу), що ми хочемо перевірити картки цих футболістів. Правда, він пообіцяв, що ніхто не втече і виконав обіцянку. Через кілька хвилин після гри перед нами стояла ця трійка зі своїми картками, два з них явно не були схожими, один взагалі закривав своє обличчя. Але головний суддя та інспектор (Бурлай, Білорус) сказали, що вони дещо сході. Довести цю справу до правильного завершення для нас принципово. Нам не головне ці два очки, а хоч якось загострити увагу на свавіллі, яке відбувається в обласному чемпіонаті. Зараз я навіть думаю, можливо, взагалі федерація дозволила під іншими фото підписати абсолютно не ті прізвища або ще щось».

 

   Нижче наведені картки гравців, які взяли участь у звітній грі і викликають підозри. Ймовірно, вони не відповідають дійсності, відтак просимо надати будь-яку інформацію щодо цих гравців чи прізвищ у нашу редакцію.

 

foto1IMG 2887

 

foto2IMG 2889

 

foto3IMG 2890