"Славутич": сумна гра, сумний результат
Написав Максим Гаптар   
Субота, 26 квітня 2014, 19:12

26042014slavutichdrawskalaDSC08717

На власному полі черкаські футболісти втратили очки зі "Скалою".
"Славутич" - "Скала" 0 : 0
"Славутич": Мирний - Фабунмі, Тарасенко, Музика, Обревко, Кошелюк, Мироненко, Шопін, Гонщик, Захаревич, Дацюк (Бушман - 65’).
Скала": Рильський -Стасюк, Аксінін, Антонів, Пачкорія, Катана, Пришнівський, Арвеладзе, Ковальчук, Нистирюк, Цюцюра.
Черкаські футболісти знову втрачають очки. У рамках 30-го туру чемпіонату України «Славутич» на власному полі не зміг переграти одного з аутсайдерів, «Скалу». Нульова нічия вкрай ускладнює турнірне становище черкащан.

26042014slavutichdrawskalaDSC08717222

Домашній матч проти «Скали» для черкаських футболістів складався досить складно. Попри те, що футболісти «Славутича» більше контролювали м’яч та володіли територіальною перевагою, втілювати це у результат команда не могла. Протягом усього першого тайму гості вкрай рідко перетинали центр поля. Гра проходила переважно біля воріт «Скали». Але до небезпечних моментів ситуація не доходила. Лише наприкінці тайму черкасці створили гарний момент, дальній удар від Кошелюка поцілив у поперечину.
Вочевидь, у перерві Юрій Бакалов провів зі своїми підопічними серйозну розмову, адже черкащани поступово збільшили свій тиск на ворота суперника. Особливо вирізнявся правий фланг, де свої атаки розгортали Обревко та Гонщик. Капітан «Славутича», Вадим Гонщик був одним із найактивніших у матчі й стимулював до атаки своїх партнерів.

26042014slavutichdrawskal0202aDSC08717

Однак знову, низка напівмоментів ніяк не впливала на рахунок у матчі. Вже у компенсований арбітром час, черкасці таки повели в рахунку. Після навісу м’яч забив Олександр Обревко, проте суддя взяття воріт не зарахував, мовляв офсайд. На цьому матч і завершився. 0 : 0, «Славутич» неабияк ускладнює собі життя у боротьбі за Першу лігу.