За два дні стартує «UFI & Zorya – Cup»
Написав Стас Лопес   
Середа, 12 лютого 2014, 11:15

ufizroyacupDSC05764

Минулоріч переможцем турніру став "Славутич"

 

 

    У п’ятницю в Білозір’ї стартує вже традиційний футбольний турнір  «UFI & Zorya – Cup», який цього разу присвячений з 20-річчю ПрАТ «Україна Футбол Інтернешнл». У минулому році цей турнір був проведений вперше, тоді у фіналі черкаський «Славутич» обіграв «Зорю» з рахунком 2:1. Цьогоріч ці дві команди виступатимуть в одній групі - «Б». Також конкурентом за вихід у півфінал черкаських команд буде «УкрАгроКом». 

 

   Група «А» більш представницька, в ній змагатиметься відразу п’ять клубів, це команди з Черкаської та Кіровоградської областей (Цетус, Буревісник, Ураган, Пальміра, та АФ-П’ятихатська). Такий дисбаланс, скоріш за все, пов'язаний з тим, що «Славутич» зараз знаходиться на зборі у Закарпатті і розпочне боротьбу на турнірі лише 22-го лютого. 

 

    Перший матч турніру розпочнеться у п’ятницю (14-го лютого), о 14.00 «Пальміра»  зіграє проти «АФ-П’ятихатська» з Володимирівки. Після цього «Буревісник» зустрінеться з «Цетусом».

 

   Варто відзначити, що у заключну стадію змагань вийде по дві кращі команди з кожної групи. Півфінал та фінал заплановано провести 25-те лютого на базі «Динамо» (Київ) у Конча-Заспі.

 

ufiafisha cup21 1