"Славутич" грає у нульову нічию з "Шахтарем"
Написав Стас Лопес   
Субота, 09 листопада 2013, 17:42

lobIMG 0919

"Славутич" (Черкаси) - "Шахтар" (Свердловськ) 0:0

 

    Зміна у структурі черкаського «Славутича», яка відбулась вчора, не змогла струсанути черкаських футболістів. Команда Ігора Петрова не зуміла виграти вже третій матч поспіль. Цього разу черкасці зіграли у нульову нічию зі своїм принциповим суперником – свердловським «Шахтарем».

 

   Після тріумфального матчу Кубка України у лазарет у черкасців став просто переповненим. Причому поза грою опинилися ледь не всі футболісти передньої лінії. Так лідер команди – Ярослав Захаревич вибув до зимового міжсезонна, а Роман Дацюк має пропустити ще днів десять. Проблеми зі здоров’ям і у Ушакова, отож на цей матч вийшов у старті єдиний нападник, який був в обоймі, а це Роман Полтавець. Важко повірити у це, але і центрфорвард не дограв матч, через травму він, наприкінці гри, покинув стадіон на ношах.   

 

travmaIMG 0927

 

  Загалом сама гра була маловидовищною. Кидалася в очі залежність «Славутича» у нападі від лідерів, які залишилися поза грою. Поняття креатив та нестандартність у цьому матчі глухо непростежувалися. Обидві команди грали дуже обережно. За таких обставин мимоволі ставало зрозуміло, що будь-який м’яч може стати єдиним і вирішальним. Поки справа дійшла до гольових моментів (сталося це у середині другого тайму) глядачів на Центральному стадіоні стало відчутно менше. Більшість з них не хотіла миритися з кострубатим і малоемоційним футболом. Разом з тим черкасці могли і виграти цю гру. Свій супершанс у середині другого тайму втратив Роман Полтавець. Велетень черкаської команди отримав прекрасну навісну подачу, однак з лінії воротарського майданчику пробив головою біля стійки воріт. «Шахтаря». Майже відразу після цього мали забивати гості: нападники приїжджих в одній атаці мали кілька можливостей завдати удар з району одинадцятиметрової позначки, однак Дмитро Головко, затягнувши з ударом, відправив м’яч вище воріт. Кінцівка матчу пройша у боротьбі та без гострих моментів. 0:0 цілком закономірна нічия нульового за емоційним забарвленням матчу.

   

 

Ігор Петров, головний тренер ФК "Славутич":

 

очікуються деталі