Прев’ю 21-го туру чемпіонату області з футболу
Написав Максим Гаптар   
П'ятниця, 25 жовтня 2013, 12:21
preiew21turroblasttDSC09106
Чемпіонат Черкащини з футболу виходить на фінішну пряму. Кожній команді лишилося зіграти по два матчі. Розв’язка наближається. До вашої уваги прев’ю 21-го туру чемпіонату.
 
Монастирише, 15.00.
ФК «Авангард» – ВК СК «Пальміра»
Команди з нижньої частини турнірної таблиці визначатимуть сильнішого між собою та намагатимуться покращити своє становище. «Авангард» має шанси закінчити чемпіонат на сьомій сходинці, а «Пальміра» на 9-ій. Проте окрім перемоги, обом командам потрібно сподіватися на поразки своїх прямих конкурентів. Втім, навіть якщо вони не покращать свого становища, і «Авангард» і «Пальміра» на своєму рівні провели чемпіонат, тому можуть, певною мірою, бути собою задоволеними.
Прогноз – 0 : 1.

 

Умань, 15.00.
ФК «Уманьферммаш» – «Ураган»
Зігравши в нічию з «Зорею», «Уманьферммаш» практично втратив шанси на чемпіонство у цьому сезоні. Проте сезон ще не завершено, до кінця два тури, тому «ферммашівцям» потрібно перемагати. Кривоносівський «Ураган» гарно увійшов у чемпіонат, проте у другому колі команда розладналася й втратила всі шанси на бронзу. Хорошим завершенням чемпіонату буде перемога над «Уманьферммашем», але нині можливість такого розкладу подій розглядається як практично не реальний. У себе вдома, «Уманьферммаш» суперника не відпустить.
Прогноз – 2 : 0.

 

preiew21turroblasttDSC09112 

Кам’янка, 15.00.
«Олімп» – «Наша Ряба»
У Кам’янці місцевий «Олімп» намагатиметься довести уболівальникам та собі, що він заслуговує лишитися в еліті обласного футболу. Звичайно, друге з кінця місце зобов’язує команду залишити Вищу лігу за підсумками сезону. Попри це, «Олімп» - досить симпатична команда, яка забирала очки у міцних команд чемпіонату. В останньому домашньому матчі чемпіонату «Олімп» викладатиметься на максимум, аби подарувати глядачам перемогу. «Наша Ряба» у минулому турі практично втратила шанси на третє місце, проте мотивації на перемогу в останніх двох матчах у команди не бракуватиме.
Прогноз – 0 : 0.

 

Білозір’я, 15.00.
ФК «Зоря» – ФК «Ретро»
Центральний матч туру відбудеться у Білозір’ї. «Ретро» – останній складний суперник у «Зорі» на шляху до чемпіонства. Одне очко між «Зорею» та «Уманьферммашем» зберігається, тому в білозірців не лишається права на помилку. Молода та перспективна команда з Ватутіного відома своєю принциповістю та непідкупністю. З огляду на це, завтра в Білозір’ї може бути цікавий та напружений матч.
Прогноз – 1 : 0.

 

preiew21turroblasttDSC06054 

Золотоноша, 15.00.
ФК «Спартак» – «УТК-Ятрань»
Середняки першості зіграють між собою в Золотоноші. Місцевий «Спартак» «точить зуб» на «УТК» ще з першого кола, коли команда з Паланка завдала нищівної поразки «Спартаку». Цього разу «червоні» гратимуть у себе вдома й намагатимуться реваншуватися. У першому колі «УТК-Ятрань» була дійсно сильнішою за «Спартак», проте в другому колі ці суперники дещо вирівнялися не лише у турнірній таблиці, а й по якості гри. Тому цього разу шанси на перемогу рівні в обох команд.
Прогноз – 1 : 1.

 

Канів, 15.00.
ФК «Канів» – «Колос»
Аутсайдери гратимуть в Каневі. ФК «Канів» залишає за собою два матчі, в яких спробує здобути бодай одну перемогу та завершити чемпіонат. Протягом усього сезону канівчани «успішно» зазнавали поразку за поразкою. Поневіряння команди наближаються до кінця. Тому наприкінці чемпіонату можна спробувати «грюкнути дверима». З іншого боку, вільшанський «Колос» навряд чи дозволить найгіршій команді чемпіонату переграти себе.
Прогноз – 0 : 1.